Otac svoju ćerku na ulici vodi vezanu kao psa: Njegovo objašnjenje diglo je svet na noge (FOTO)

- Smiriće se, kao i druga deca. Ali, dok se to ne dogodi, učiniću sve što je u mojoj moći da je zadržim dalje od opasnosti, pa makar to značilo i da će biti na uzici - zaključio je otac koji svoje dete vodi na povodcu

Jedan otac iz Oregona, koji vodi Fejsbuk stranicu o očinstvu, rešio je da objasni zašto svoje dete na ulici vodi vezano za povodac.

"Voze pse u kolicima, a decu vode na povocu": Majka vodila ćerku u šetnju, komentari na Fejsbuku je urnisali!

- Bili smo na pijaci i stavio sam dete na uzicu. Ona je divlje dete i to ju je već spasilo od toga da izleti na put ili da gurne ruku u aparat za sladoled. Da se nisam poslužio uzicom dok smo bili u zabavnom parku, zoološkom vrtu ili šoping centru sad bi već bila izgubljena - napisao je Klint Edvards.

Dodao je kako primećuje osuđivačke poglede, ali ipak mu je sigurnost njegovog deteta na prvom mestu.

- Smiriće se, kao i druga deca. Ali, dok se to ne dogodi, učiniću sve što je u mojoj moći da je zadržim dalje od opasnosti, pa makar to značilo i da će biti na uzici - zaključio je on.

Komentari koje je dobio na sliku su podeljeni.

"Pre sam prilično osuđivao ovakve stvari, a onda sam dobio decu. Sad znam bolje", komentarisao mu je jedan pratilac.

"Ovakve metode puno govore o tome kakav si roditelj i koliko razumeš osnovne metode odgajivanja dece", nije se složio drugi.

Ispod fotografije koju je objavio ovaj otac razvila se poprilična rasprava oko toga da li je uzica poželjna ili ne, a u komentarima nam možete ostaviti vaše mišljenje na ovu temu.

(Telegraf.rs)