Devojka izašla da drži predavanje u Budvi kao najveći stručnjak, ali svi su gledali u njene gaćice! (VIDEO)

Ovo je definitivno jedno od najneobičnijih predavanja ikada

Tehnološka konferencija Spark.me održana je od 29. do 30. maja u Budvi, a pažnju javnosti privukla je Virdžinija Salas Kastilio, koja je na sopstveno predavanje došla u nečemu što je svima izgledalo kao spavaćica.

Golotinja je ključ za uspeh svake veze!

Virdžinija je održala predavanje na temu "Kako da vaše sra*e bude vidljivo na društvenim mrežama" (How to get your Sh*t Seen on Social Media).

Međutim, njeno predavanje će sigurno ostati upamćeno po kratkoj, svilenoj, crnoj spavaćici u kojoj se pojavila pred zaprepašćenim posetiocima konferencije.

- Kao stručnjak sa renomeom dođeš na najveću konferenciju u regionu, da održiš predavanje, i onda se ispred slušalaca pojaviš u nečemu u čemu bi trebalo da se pojaviš jedino pred muškarcem u krevetu. OK, gospođ(ic)a ima zavidnu biografiju u digitalnom svetu, ama sumnjam da su na nju uticale guzi*a i butine, koje je publici stavila na jasan uvid - glasi jedan od komentara na društvenim mrežama.

Nije poznato da li je u pitanju marketinški trik ili je zaista ipak ovo bila njena odluka "pravi stajling za pravi tajming".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)