MONSTRUOZNO: Američki protestanti zabetonirali živo mače! (VIDEO)

Kako bi se osvetili svom bivšem članu, pripadnici protestantske fundamentalističke crkve u Koloradu zacementirali su živu mačku u blizini njegove kuće. Mačka je spasena, ali je zbog posledica ovog monstruoznog čina ubrzo uginula

Mačka u američkoj državi Kolorado, u blizini fundamentalističke crkve, pronađena je do pola živa zakopana u cementu. Ovaj strašan prizor zatekao je Endru Čatmen, bivši član ove crkve.

- Ovo je zverski, ne mogu da verujem kako neko može nešto ovako da uradi živom biću - rekao je Čatmen, koji je mačku uspeo da spase iz cementa.

Pretpostavlja se da su mačku zacementirali pripadnici jedne protestantske fundamentalističke crkve, koji su ovim činom hteli da mu se osvete, jer je napustio njihovu zajednicu. Znajući da Čatmen živi u blizini, mačku su zacementirali u blizini njegove kuće.

Iako ju je izvukao iz cementa, mačka je, nažalost, zbog posledica nakon nekoliko dana uginula. Čatmen je istakao da je ovaj zverski slučaj prijavio i policiji, ali se lokalni šerif samo nasmejao.

- Nasmejao mi se u lice i rekao da ih takvi slučajevi ne zanimaju. Nisam mogao da verujem, ljudi se okolo svete na nedužnim životinjama, ali to nikoga ne zanima - rekao je ogorčeni Čatmen.

Pogledajte snimak spasavanja mačke iz betona:

(I. D. )