DVA U JEDAN: Mlada se porodila na venčanju!

Tek što je završena ceremonija venčanja a mladenci izašli ispred većnice da poziraju za fotografiju, mladi je pukao vodenjak i na svet je donela dečaka - u prostorijama gradske većnice

Jedna mlada u zapadnoj Francuskoj se porodila samo nekoliko minuta nakon što je rekla sudbonosno "da" svom suprugu u gradskoj većnici, izjavio je lokalni gradonačelnik za AFP.

- Prilično smo se uznemirili zbog toga, moram priznati - rekao je Žan-Robert Gaše, dodajući da su i mlada i beba dobro.

Ceremonija venčanja je počela u 11 časova ujutru, i bila je na ivici da bude prekinuta zbog žene koja se našla u ozbiljnim trudovima, iako joj je termin bio zakazan za 14. jul.

- Mlada je definitivno bila istrošena, ali smo uspeli da sprovedeno venčanje do kraja. Malo sam ubrzao stvari, da ne bude prekasno - rekao je gradonačelnik.

Ali, samo nekoliko trenutaka nakon što je srećni par razmenio zavete i izašao ispred većnice, kako bi pozirali za slikanje, dok su gosti kretali na prijem, mladi je iznenada ponovo pozlilo i morala je da bude unesena u većnicu.

Pozvana je hitna pomoć, ali vodenjak joj je već bio pukao - na svet je donela malog dečaka oko 12.15.

- Plač novorođenog dečaka je bio jako emotivan momenat! Ovo je prvi ovakav slučaj kod nas, možda i prvi u celoj zemlji - kaže Gaše.

(Telegraf.rs)