Predsednika iz komšiluka ceo svet zove Barbi: Šminka se i pozira, a tek da vidite njegovu skrivenu tetovažu na plaži (FOTO)

Pahor često često objavljuje svoje fotografije na ovoj društvenoj mreži i to u situacijama koje baš za njega i nisu svakidašnje

Kako se američki predsednik Donald Tramp pozicionirao kao "kralj" Tvitera, njegov slovenački kolega Borut Pahor od 2012. godine veoma je aktivan na Instagramu. Svetski mediji su oduševljeni ovim političarem, a najnoviji članak o njemu je izašao u čuvenom Gardijanu, gde su izneli neke zanimljive činjenice.

Dobili smo i Instagram predsednika i dolazi sa Balkana (FOTO)

Poznat je pod nadimkom "Barbi", koji potiče još iz njegove mladosti kada se bavio modelingom, dok je studirao političke nauke u Ljubljani.

U jednom od svojih postova objavio je i fotografiju na kojoj se jasno može videti malena tetovaža delfina koju ima na ramenu. Za ovu sliku bi se moglo reći da je njegovo najopuštenije izdanje do sada.

Pahor često često objavljuje svoje fotografije na ovoj društvenoj mreži i to u situacijama koje baš za njega i nisu svakidašnje.

Posebnu pažnju je privukla slika na kojoj popravlja put sa radnicima.

Ništa manje nije bila zanimljiva ni onda na kojoj stoji na kamionu gradske čistoće, dok odvozi smeće.

Jedna posebno zanimljiva jeste kada vežba sa gimnastičarima.

Takođe se često mogu videti i slike gde je u društvu svetskih poznatih ličnosti.

Veliku pažnju je privukla i slika na kojoj ga šminkaju.

A svi se dobro sećaju njegove slike na stepeništu kada je prokomentarisao da je nostalgičan.

Za sada ga u Sloveniji, zemlji za dva miliona stanovnika, prati čak 24.000 ljudi. Njegova aktivnost na Instagramu ne škodi njegovom političkom rejtingu, jer prema istraživanjima njega podržava čak 52% Slovenaca, dok ga samo 16% gleda u negativnom svetlu.

(Telegraf.rs)