Orangutan je poljubio stomak trudnici kroz staklo, a ona jednostavno nije mogla da prestane da plače (VIDEO)

Ovaj orangutan ljubi trudničke stomake kad god mu se ukaže prilika

Jedna mlada majka, u poodmakloj trudnoći raznežila se i rasplakala kada je orangutan iz zoološkog vrta prišao staklu i nežno joj poljubio stomak.

ZA DOBRO JUTRO: Beba orangutana je stara 14 dana, a svi su se rastopili kada su videli kako se mazi sa mamom (VIDEO)

Morgan Col Abot iz Ipsviča je posetila Kolčester zoološki vrt i doživela "bliski susret posebne vrste".

Kada je bila pored kaveza sa primatima, 48-ogodišnji orangutan prišao joj je i nazgled pomilovao joj stomak a onda ga i poljubio, gledajući mladu buduću majku sa izrazom lica nalik na osmeh.

Ceo događaj snimio je njen partner Liam a na snimku se može čuti kako Morgan kaže: "Mislim da ću zaplakati", nakon čega zaista počinje da plače od emocija koje su je preplavile zbog ovog nesvakidašnjeg susreta.

Ona je kasnije rekla da je orangutan primetio da je ona trudna čim je prišla njegovom kavezu.

- Neverovatno je koliko se on odmah fokusirao na moj stomak, gledao me u oči i pokazivao mi ka mom stomaku. Nisam mogla da verujem kad se sagao da me poljubi. Te životinje su toliko inteligentne, emotivne i slične nama da sam se raznežila i nisam mogla da zadržim suze - rekla je Morgan.

Ovaj par je bio toliko dirnut događajem iz vrta da su odlučili da počnu da sakupljaju novac za Orangutan fondaciju koja se brine o očuvanju ove vrste.

Inače, ovo nije prvi put da ovaj isti orangutan pokazuje ovu vrstu privrženosti trudničkim stomacima. U junu protekle godine poljubio je stomak trudnici Mejsi Najts, a u septembru i trudnici Kajli Betani, piše Dejli mejl.

(Telegraf.rs)