O OVOJ RUSKINJI VIŠE PRIČAJU NEGO O PUTINU: Maskira se u strip-junakinju i surfuje na vozovima koji jure (VIDEO)

Ova devojka je ruski Dardevil zbog svog opasnog hobija

Devetnaestogodišnja Ruskinja koja se predstavlja kao "Kobzzaro" ima čudan i veoma opasan hobi - surfuje na vozovima.

KIM KARDAŠIJAN OPLJAČKANA POD PRETNJOM NOŽEM: Lopovi upali u sobu i odneli joj SVE ŠTO IMA

Kobzzaro svaki dan oblači kostim najpoznatije strip junakinje Batgirl i penje se na krovove vozova u Moskvi da bi surfovala od jedne do druge stanice. Ova neobična devojka kaže da je ne zanimaju "uobičajeni" hobiji i da joj "letenje" predstavlja najveće zadovoljstvo čak i pri niskim temperaturama.

Misteriozna Kobzzaro je otrkila novinarima, ne skidajući masku, da je ljubav prema surfovanju na vozovima otkrila kada je imala 15 godina na internetu, te da je u protekle četiri godine naučila puno o train surffing-u.

- Znam mnogo o vozovima i opremi koju imaju. Znam šta smem da diram i kako da me ne ubije struja. Za mene je surfovanje na vozu poseban doživljaj. Dok sam iznad voza u pokretu dobijam neverovatnu energiju sa svih strana i imam osećaj da mi se proširuje svest - kaže Kobzzaro i dodaje da je svesna koliko je njen hobi opasan.

STOP, PORNO FILM NA BILBORDU! Saobraćaj blokiran, vozači pet minuta gledali žestoku akciju

- Kada me uhvati policija uglavnom mi napišu kaznu za ugrožavanje sigurnosti. Ponekad su i oni zainteresovani za surfovanje, jedan me je čak pitao da krene sa mnom. Za mene je ovo hobi, ali znam da može da bude i adrenalinski šok - dodaje Kobzzaro.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)