PORUKA KOJA JE ZAPALILA BALKAN: "U ime svih Hrvata, molim Srbe s mercedesima da ne kradu naše devojke" (FOTO)

- Kao da nam nije bilo dovoljno teško, sad još visoki Srbi sa izraženim čeljustima dolaze u crnim Mercedesima i BMW-ima i harače od Dubrovnika do Vukovara, ostavljajući samo lezbe i debele za sobom - napisao je korisnik Redita "u ime svih Hrvata"

Na društvenoj mreži Redit pokrenuta je diskusija na temu "krađe Hrvatica od strane Srba", kako je napisao jedan korisnik. Reakcije su različite, što se može videti i prema komentarima ispod ove teme.

Evo šta se dogodi kad u Guglu ukucaš HRVATICE!

- U ime Republike Hrvatske...bih molio sve Srbe da prestanu da kradu naše djevojke. Kao da nam nije bilo dovoljno teško, sad još visoki Srbi sa izraženim čeljustima dolaze u crnim Mercedesima i BMW-ima i harače od Dubrovnika do Vukovara, ostavljajući samo lezbe i debele za sobom. Čuo sam i za slične slučajeve po Sloveniji i Hercegovini, ali po tom pitanju nisam dovoljno informiran. Dakle, u ime svih Hrvata bih vas molio ono...could you please not? - napisao je korisnik Redita koji je time započeo javnu raspravu.

Iako diskusija ima samo 24 komentara, proširila se i na druge društvene mreže. Ljudi su delili ovu raspravu i reagovali na nju u zavisnosti od svog karaktera, nacionalnosti i smisla za humor.

Među komentarima koji su "udarili istim oružjem" je i ovaj koji je dobio veći broj bodova.

- Kao neko ko je bio ovog leta u Hrvatskoj i upoznao lepote vaše zemlje, tačnije vaše žene koje sa oduševljenjem prihvataju nas mačo Srbe koji dolazimo iz zemlje Ace Lukasa i beogradskih splavova, odgovaram da nema šanse da prestanem da se motam oko njih i da se vraćam sledeće godine na još duži period - istakao je korisnik Redita.

Pogledajte OVDE celu diskusiju.

(Telegraf.rs)