POHOTNE BLIZNAKINJE: Ana i Lusi dele sve, pa i dečka! Spavaju zajedno u istom krevetu, a njemu uopšte nije lako! (VIDEO)

Šta vi mislite, da li je normalno da sestre bliznakinje dele sve, pa i dečka? Njemu, izgleda, ne smeta

Lusi i Ana DeĆinkve su identične bliznakinje i sve rade zajedno. Jedna počne rečenicu, druga je završi, nose istu odeću i imaju istog dečka.

Oni su blizanci, a polubraća! Evo kako je to moguće

Bliznakinje su pre nekoliko dana gostovale u australijskoj emisiji "A Current Affair", gde su imale priliku da brane svoje stavove o neobičnoj vezi u kojoj se nalaze, piše HuffingtonPost.

Ispričale su da su ranije imale svaka svog dečka, ali da to nije moglo da funkcioniše, jer su njih dve previše bliske i dele sve, pa je to momcima smetalo, ali sada kad imaju istog dečka, sve funkcioniše kako treba.

- Zajedno smo sve vreme, 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Naš dečko ima brata blizanca pa razume tu vezu i našu potrebu da budemo zajedno sve vreme. Ne favorizuje nijednu od nas, čim poljubi jednu, odmah poljubi i drugu. Nema ljubomore - pričaju bliznakinje.

Njih troje žive zajedno sa njihovom majkom, a obe spavaju s njim u velikom krevetu. Prvi put su objavile svoju neobičnu vezu 2014. godine, a njihov dečko, Ben, kaže da mu nije nimalo lako.

- Ovo mi je prvi put da imam dve devojke i moram da priznam da mi nije lako. Šta god uradim za jednu, odmah moram i za drugu, mora da postoji fina ravnoteža. Ali, moji drugari kažu da je baš kul imati takav problem - kaže Ben.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)