OVO JE NAJGORI FILM SVIH VREMENA: Videlo ga je samo sedam ljudi, i NIKADA i NIGDE nije prikazan (VIDEO)

Oko ovog filma stvorila svojevrsna legenda i mnoge filmadžije su želele da ga pogledaju kako bi shvatili zbog čega je toliko loš

Ovaj film toliko je loš da ga je njegov reditelj zaključao u "bunker" odmah po završetku snimanja. "Dan kada je klovn plakao" (The Day The Clown Cried) snimljen je 1972. godine, a potpisuje ga slavni komičar iz 50-tih Džeri Luis.

S obzirom na to da je film videlo samo sedam osoba, teško je saznati šta ga čini baš toliko lošim da nikada nigde nije prikazan.

Film je pronašao svoje mesto, uz neka od najboljih filmskih ostvarenja u istoriji, u Nacionalnom filmskom registru.

Ostaje nejasno zašto su uopšte želeli taj film. Jedino objašnjenje je da je zaista toliko loš da može da posluži kao primer kako film ni u ludilu ne treba snimiti, prenosi Dnevnik.hr.

Jasno, s vremenom se oko ovog filma stvorila svojevrsna legenda i mnoge filmadžije su želele da ga pogledaju kako bi shvatili zbog čega je toliko loš.

Možda je već i sam izbor teme film problematičan, radi se o komediji holokausta. Priznajemo, ne zvuči baš previše smešno.

Luis je lično donirao jednu kopiju filma registru, ali pod uslovom da sledećih deset godina ne smeju film ni jednom prikazati.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)