SAMO ZA LJUBITELJE SADO-MAZO: Gospodarica Julijana prodaje nošene gaćice i čarape (FOTO)

Na Fejsbuku je otvorena grupa "Prodaja nošenih gaćica i čarapica Gospodarice Julijane" gde je objavljeno mnoštvo slika intimnog veša, a posebno je naglašeno da ove stvari imaju miris vagine

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavila se sasvim neobična stranica u kojoj se prodaju nošene GAĆICE I ČARAPICE GOSPODARICE JULIJANE!

- Stranica namenjena za ljubitelje nošenih gaćica i čarapica (najlonki, nazuvica) Gospodarice Julijane. Za sve koji žele da uživaju u mirisu Gospodarice Julijane. Prodaja gaćica i čarapica s najlepšom aromom - stoji u opisu ove grupe.

Na ovom mestu mogu se pronaći razne čarape. Počev od hulahopki, preko mrežastih, pa sve do sportskih. I sve one imaju, kako piše na grupi, miris "Gospodarice Julijane".

Osim toga, mogu se pronaći i brushalteri.

Cena ovih stvari nigde nije napisana, a ukoliko bi neko i poželeo da ih kupi, može je saznati isključivo preko inboksa.

Gospodarica Julijana je očigledno sakupila veliki broj fanova, pa se na fotografijama mogu videti komentari od jednih te istih ljudi.

Iako nošenje tuđih gaća i čarapa nije higijensko, očigledno je da ima mnogo ljubitelja sado-mazo seksa, koji se dive svojoj Gospodarici!

Neki su joj, sudeći po fotografijama na stranici, zahvalni što im je omogućila ovako nešto, pa su joj slali ruže i poklone.

A šta vi mislite o ovim fetišima, napišite u komentarima.

(Telegraf.rs)