OVO JE PRVA REKLAMA U JUGOSLAVIJI: Evo šta rade seksi Natalija i Milica u kupaćem kostimu (VIDEO)

Reklama traje neverojatnih 7 minuta i 42 sekunde, a snimljena je u Beogradu 1926. U "glavnim ulogama" su dve devojke Natalija i Milica. Dok je Natalija kraljica plaže, uvek okružena muškarcima, Milicu muškarci izbegavaju i uvek je sama, a ne zna razlog zbog čega je to tako

Današnje reklame su brze, bučne, kratke, pune zvukova i boja. Ipak, nije uvek bilo tako. Ne biste verovali, ali ovo je jedna od prvih reklama iz Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca snimljena 1926. godine u Beogradu, a reklamira pastu za zube.

NAJJAČA REKLAMA IKADA: Prskali manekenke "gasovima", a njihove reakcije su bile NEPROCENJIVE! (VIDEO)

Reklama traje neverojatnih 7 minuta i 42 sekunde. U "glavnim ulogama su dve devojke Natalija i Milica. Dok je Natalija kraljica plaže, uvek okružena muškarcima, Milicu muškarci izbegavaju i uvek je sama, a ne zna razlog zbog čega je to tako.

Ona zato odlučuje da potraži savet od Natalije, koja joj otkriva da se tajna krije u pasti za zube. Reklama je snimana u Beogradu, a režirao ju je Josip Novak.

NEKI VOLE KAD JE TANAK: Pogledajte zašto je ova reklama sa zgodnom curom ZABRANJENA! (VIDEO)

Milicu je glumila Ljubica Buba Veljković (umetničko Anita Mir), a Nataliju Nevenka Urbanova, poznata glumica beogradskog pozorišta. Reklama je nastala u produkciji Pobeda filma, a prikazivala se u tadašnjim bioskopima.

Pogledajte reklamu:

(Telegraf.rs)