KADA TE DOBITAK NA LUTRIJI ODVEDE U SMRT: Svi oni su imali sreće, a onda su ih zadesile strašne sudbine!

U prošlosti su se dešavale mnoge tragedije kojima su prethodila različita izvlačenja i izbori srećnih dobitnika igara na sreću, a najnoviji primer za to je pad aviona u Francuskoj i pogibija učenika koji su dobili nagradno putovanje

Ljudi često požele da dobiju nešto lepo ili osvoje nešto što bi im život učinilo lakšim i boljim. U svakodnevnom razgovoru čućete bar nekoliko puta da neko mašta o velikom dobitku na lutriji ili bilo kojoj pobedi u igrama na sreću. Međutim, u prošlosti su se dešavale mnoge tragedije kojima su prethodila različita izvlačenja i izbori srećnih dobitnika.

SREĆA ILI PROKLETSTVO? Dobili su milione na lutriji, a onda su im se dogodile STRAŠNE STVARI! (FOTO)

"Srećnim dobitnicima" su se dešavale čudne stvari, a mnogi od njih su nastradali na stravične načine.

"DANAS SMO SAMI": Muk i tišina u razredu đaka koji su poginuli u padu aviona (FOTO)

DECA DOBILA NAGRADNO PUTOVANJE NA ŠKOLSKOJ LUTRIJI, A ONDA ZAVRŠILA U AVIONU SMRTI

Nesreća koja je udrmala svetsku javnost, pad aviona u Francuskoj, provlači se kroz slična tumačenja mračnih događaja. Tog dana je život izgubilo 16 dece iz nemačkog grada Haltern. Strašna činjenica je ta da je u njihovoj školi organizovana školska lutrija na kojoj su oni pobedili, a onda im se dogodilo nešto što je okončalo njihov život i uništilo živote njihovih porodica i bližnjih, a da na to nisu mogli da utiču.

Za školsku razmenu u Barselonu prijavilo se njih 40, ali je gimnazija mogla da organizuje putovanje za samo njih 16. Zato je organizovano izvlačenje 16 imena učenika koji će otići na ovaj put. Na taj način je izabrano 14 učenica i 2 učenika, a svi su bili starosti oko 16 godina.

Posle njihove pogibije škola je obustavila nastavu ali im je omogućila da učenici dođu i pričaju sa prijateljima i psiholozima. Pokušavajući da prevaziđu stravične događaje i da odaju počast preminulim vršnjacima, palili su sveće i polagali cveće ispred škole.

PREGAZIO GA KAMION NEKOLIKO SATI POSLE POBEDE NA LUTRIJI

Karl Atvud iz Elvuda (73) u Indijani osvojio je 73.450 dolara na lutriji koja se prikazivala na nacionalnoj televiziji. Međutim, samo par sati nakon izvlačenja, udario ga je kamion i izdahnuo je na putu ka bolnici. Te večeri, krenuo je u obližnju prodavnicu gde je kupio tiket, kada se nemili događaj desio. Lokalni šerif je objasnio da je nesrećni starac nosio tamno odelo i da je bio mrak, pa da se sve to smatra potencijalnim uzrokom nesreće, ali su ipak pokrenute različite diskusije posle ovog incidenta.

"IZGREBAO" PREMIJU A SUTRA NAĐEN OTROVAN

undefined

Vredni i uspešni indijski doseljenik u SAD, Udžroj Kan, umro je 2013. godine od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je "izgrebao" premiju od 435.000 dolara. Istraga je još uvek u toku.

ČUDNA SUDBINA ČOVEKA KOJI JE DOBIO NA LUTRIJI, A ONDA BANKROTIRAO

Viljama Posta, koji je 1988. godine dobio 16,2 miliona dolara na Državnoj lutriji Pensilvanije (SAD), pokušao je da ubije rođeni brat. Brat je završio u zatvoru, ali Post je zbog neobuzdanjog trošenja bankrotirao i razveo se, da bi 2006. godine umro od otkazivanja pluća.

Da li je ovo samo slučajnost ili je "nesreća srećnih dobitnika" ipak nešto u čemu ima malo istine?

(Telegraf.rs)