ODMAH ĆETE POŽELETI DA ODETE TAMO: Da li je ovo najbolja hotelska soba na svetu? (FOTO)

Ono što je interesantno je da agencija ErBnB dozvoljava rezervaciju sobe samo ukoliko dobije pismo od 100 reči koje je najkreativnije. Bitno je da se vidi jaka i iskrena želja direktno iz srca

Grad Oslo i najpoznatije skijalište u Norveškoj je svima bilo poznato 1952. godine jer je tada ugostilo takmičare Zimskih olimpijskih igara i neke od najboljih skakača tog perioda.

Tada su takmičari na samom vrhu skakaonice čekali svoj red kako bi talenat i umeće predstavili pred više od 30.000 gledalaca.

Međutim, danas se na istom tom mestu na 60 metara visine, verovali ili ne, nalazi - hotelska soba!

Međutim, ukoliko se plašite visine ovo neće biti najbolji izbor za vaš odmor i opuštanje.

Ono što je interesantno je da agencija ErBnB dozvoljava rezervaciju sobe samo ukoliko dobije pismo od 100 reči koje je najkreativnije. Bitno je da se vidi jaka i iskrena želja direktno iz srca.

Uz malo sreće i puno kreativnosti možda ćete baš vi biti oni koji će provesti noć u istorijskoj Holmekolen areni opremljenoj kao luksuzne sobe. Uz to, dobićete prelep pogled na brdovite predele i zvezdano nebo.

Na samo 250 koraka ispod vašeg apartmana možete upoznati ski istoriju staru 4.000 godina jer je tu otvoren najstariji muzej na svetu.

(Telegraf.rs / Izvor: messynessychic.com)