Ova mačka vredi milion i po evra! Evo zbog čega (FOTO) (VIDEO)

Jedna porodica iz Australije je prilikom prodaje kuće kao "nekretninu" prodala i svoju mačku. Kupac kuće je insistirao da mačka ide "u paketu" sa nekretninom, na šta su vlasnici i pristali

Porodica Perceval, iz predgrađa Melburna u Australiji, nije ni sanjala da će prilikom prodaje kuće dobiti ponudu da sa nekretninom prodaju i porodičnu mačku!  Ipak, takvu ponudu su dobili i zaradili ukupno 1,5 miliona evra.

Naime, Percevali su nedavno objavili da prodaju kuću i da za nju traže 1.4 miliona evra. Kupce koji su razgledali kuću, osim agenta za nekretnine, dočekivala je i Tifani, njihova mačka.

- Tifani je sedela na kauču, ljudi bi ulazili, ona bi ih odmeravala i čekala da je pomaze. Obožava da privlači pažnju što joj nije teško, jer izgleda prilično egzotično - priča Fren Perceval.

Gospođa Perceval se šalila sa agentom za nekretnine o tome da bi Tifani mogla da bude uvršćena pod nekretninu pošto "veruje kako kuća pripada njoj".

Tada se desilo nešto šokantno. Najpovoljnija ponuda iznosila je 1.5 miliona evra pod uslovom da Percevalovi pored kuće prodaju i mačku. Ponuđač je objasnio da se njegovo dete zaljubilo u Tifani prilikom razgledanje kuće i da su oni ponudili veću cenu samo da bi dobili i mačku.

Oni su prihvatili ponudu, iako se sa njihovom odlukom nije složio 19-godišnji sin Sem. Tifani je bila poslednje mače u leglu i njihov sin se sažalio nad njom i uzeo je.

- Razmišljamo o tome da ispred Sema postavimo pare i kažemo mu: biraj, mačka ili novac - objašnjava gospođa Perceval.

Ova porodica već ima dva psa, dva zeca i zlatnu ribicu, ali priznaje da će im biti jako teško da se oproste od Tifani. Percevalovi kažu kako razmišljaju o usvajanju druge mačke iz životinjskog skloništa, čim presele u novu kuću.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / mirror.co.uk)