KAKO JE DOSPEO OVDE? NASA pronašla top na Marsu (VIDEO)

NASA je rasporedila nekoliko svojih rovera koji su otkrili čudan oblik na Crvenoj planeti, a fotografija je odmah izazvala različite reakcije lovaca na vanzemaljce i istraživača NLO

U najnovijem istraživanju Kjuriositi rovera NASA-e, koji ima za cilj pravljenje fotografija i mapiranje planete Mars, otkriveno je nešto što podseća na oružje nepoznatog porekla. Odmah je započeta diskusija o ovom čudnom objektu gde neki tvrde da se radi o oružju vanzemaljaca, dok neki ističu da je ovo još jedna lažna NLO uzbuna.

Ovaj objekat deluje kao da je napravljen od strane ljudi, više nego bilo koja druga anomalija na površini Marsa. Oblik o kome se vodi polemika, podseća na top namenjen protiv-avionskim napadima. "Oružje" na Marsu ima zaobljenu osnovu u obliku kupole i spiralni produžetak koji podseća na deo automatskog oružja.

NASA je rasporedila nekoliko svojih Kjuriositi robotskih vozila koji imaju sposobnost snimanja neverovatih fotografija i kvalitetnog prikazivanja detalja. Tako je i otkriven ovaj čudan oblik na Crvenoj planeti, koji je prouzrokovao reakciju lovaca na vanzemaljce i istraživača NLO. Svi oni pokušavaju da pronađu neki dokaz koji bi posvedočio o postojanju života na Marsu. Čim su objavljene fotografije, počela je potraga za porama i neravninama na snimcima za koje se veruje da zapravo mogu biti fosili tamošnjih živih bića.

Do sada su kružile glasine o otkrivanju fosila gmizavaca, ptica i jaja, pa čak i semafora, koji su lakoverne ljude ubedili da je nekada postojala civilizacija na ovoj planeti. Međutim, prva verovanja o ratobornosti civilizacije na Marsu došla su sa pojavom ovog objekta koji potvrđuje da su se vanzemaljci borili protiv neprijatelja pre nego što je nestao živi svet na četvrtoj planeti od Sunca.

Šta vi mislite: da li se radi samo o steni čudnog oblika ili tajnom oružju Marsovaca?

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk )