DOK PLJUŠTI KIŠA: Ovo su najbolji, najčudniji i najsmešniji kišobrani na svetu! (FOTO)

Kišobran je verovatno jedan od predmeta koje ne biste voleli da koristite često, ali vremenski uslovi su takvi da se nekad bez njega ne može. Predstavljamo vam interesantne dizajne koji će vam razvedriti kišne i tmurne dane

Život čine sitnice, koje nas toliko usreće da mislimo da se desila prekretnica u našim životima. Pošto nam vremenske prilike ovo leto ne idu na ruku zbog konstantnih padavina, rešili smo da vam prestavimo zanimljive i čudne kišobrane koji će vam malo razvedriti dan.

Čini nam se da kiša ove godine nikako da stane, jedva da se spojilo 10 dana da nije bilo padavina. Baš zbog toga i zbog predstojeće jeseni, koju "krase" kiše, pronašli smo par interesantnih kišobrana za svačiji ukus.

Za one koji naginju ka alternativi i vole morske životinje, tu je kišobran sa oktopod motivima. Drška mu je urađena kao pipci ove životinje, tako da se čini kao da je jedna od nogu hobotnice. U unutrašnosti je oslikan oktopod, tako da čini kompaktnu celinu.

Oni kreativniji su se dosetili kako da stave dve stvari u jednu. To su primenili i na kišobranu, kada su spojili dva i napravili jedan idealan za parove. Tako da ako pada kiša, jedan samo drži kišobran u ruci.

Za ljubitelje boja i svetlećih stvari, postoji kišobran sa drškama u boji. Ne samo da nećete pokisnuti, nego će vas i svi zapaziti, moguće i čudno gledati, zbog vašeg svetlećeg kišobrana.

Japanci su, kao i u svemu ostalom, bili originalni u dizajnu kišobrana. Oni su spojili nekoliko kišobrana u jedan i napravili zaštitu koju ne mogu da probiju ni vetar ni kiša. Prednost je što ovaj kišobaran sigurno nećete nigde zaboraviti.

Kada nosimo kišobran jedna ruka nam je zauzeta. Tako da ovom drugom moramo da radimo druge stvari dok smo u pokretu. Jedna kompanija je rešila da olakša kupovinu namirnica i napravila je kišobran kao ranac. Tako da kada ga namestite na ramena, obe ruke su vam slobodne.

Iako je ovaj kišobran namenjen za sunčane dane, nema razloga da ga ne probate i na kiši. Urađen je tako da imate osećaj kao da hodate ispod drveća, zbog dizajna koji je kreiran tako da deluje kao senka. Naravno, i ovaj su napravili Japanci.

Uživajte u kišnim danima!

(Telegraf.rs)