Ovako izgledaju najbesmisleniji američki zakoni (FOTO)

Umetnica Olivija Ločer, koja se bavi kreativnim fotografijama, odlučila je da u okviru projekta "Fought The Law" na krajnje zanimljiv način ilustruje smešnu stranu američkih zakona

Sjedinjene Američke Države su poznate po apsurdnim zakonima koji izazivaju smeh kod ljudi širom sveta. Ako ikada odlučite da putujete u ovu daleku zemlju, prvo proverite šta sve smete da radite, a šta ne. Umetnica Olivija Ločer vam je u tome mnogo pomogla jer je napravila krajnje zanimljiv projekat "Fought The Law" u kome je na interesatan način predstavila "smešne" zakone pojedinih američkih država.

U Alabami je zabranjeno nositi sladoled u kornetu u zadnjem džepu farmerki, dok u Tenesiju ne možete prodavati šuplje cepanice za loženje.

U Mejnu ne smete golicati ženu perjanom čistilicom za prašinu po bradi, a u Roud Ajlendu nositi providnu odeću.

Otićićete u zatvor ako se odlučite da u Kentakiju obojite travu u svom dvorištu u crveno, a na Aljasci ukoliko se na prednjem delu automobila pored vas nalaze još dve osobe.

U Kanzasu je zabranjeno služiti vino u šoljicama za čaj, a u Pensilvaniji koristiti dinamit dok pecate.

Ukoliko odete u Arizonu, a upotrebljavate vibrator, ponesite samo jedan. U protivnom ćete dobit kaznu.

Nikako se nemojte svlačiti pred potretom muškarca u Ohaju.

Još jedan urnebesni zakon u Konektikatu nalaže da svi kiseli krastavčići moraju da odskaču da bi se smatrali pravim, a u Delaveru je zabranjeno na struku nositi pantalone koje naglašavaju konture tela.

U Oregonu ne možete testirati svoju fizičku izdržljivost za vreme vožnje.

Ako držite restoran u Viskonsinu, obavezno morate pitu sa jabukama servirati uz sir, dok zakon Kolorada nalaže da morate ukloniti svu korov iz svog dvorišta.

U Juti ćete dobiti kaznu ukoliko nosite violinu u papirnoj kesi, a u Džordžiji ako organizujete piknik na groblju.

Deca u Teksasu ne mogu imati neobične frizure, u Kaliforniji niko ne može voziti bicikl u bazenu, a na Havajima je zabranjeno nositi novčiće u ušima.

(Telegraf.rs / Izvor: olivialocher.com)