Otkriveno kako je trudna Ema pala sa 10. sprata kule: Poginula ocu pred očima, beba u stomaku preživela pad

A. R.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Ema Atkinson (38), koja je poginula u padu sa 10. spata zgrade u Lidsu, u Velikoj Britaniji, navodno je otvorila širom prozor kako bi se "kako bi popušila cigaru", rekao je izvor blizak istrazi.

Ono što je do sada otkriveno u sklopu istrage, jeste da je Ema bila u poseti ocu kada je spletom nesrećnih okolnosti pala kroz prozor njegovog stana. Takođe, ono što se pretpostavlja jeste da je Ema potpuno otvorila prozor i nagla se preko kako bi popušila cigaru.

Međutim, kako je očigledno se nagla previše i ispala kroz prozor naočigled užasnutog oca, piše Metro.

Ranije se spekulisalo da je Ema možda sebi oduzela život, ali prijatelji su odbacili tu tvrdnju i rekli da je žena bila oduševljena mogućnošću da ponovo postane mama.

Istražitelji su rekli da nema sumnjivih okolnosti oko njene smrti.

Dva dana ranije, Ema je takođe saznala da će prvi put postati baka nakon vesti da je njena ćerka Demi (17) trudna.

Njena porodica je takođe rekla da je Ema konačno pronašla sreću sa svojim dečkom Majklom Svonsonom (33), osuđenim provalnikom koji je odslužio sedmogodišnju zatvorsku kaznu. Muškarac se, nakon izlaska iz zatvora, zakleo da će svoju prošlost ostaviti iza sebe i promeniti se zarad budućnosti svog deteta.

Na svu sreću, njena ćerkica je preživela pad od skoro 27 metara i nalazi se u bolnici gde joj lekari prate zdravstveno stanje.

Foto: Facebook

"Ema je imala težak život. Imala je četvoro dece uzrasta između 19 i bebe, a trebalo je da ponovo postane mama. Majkl ima burnu prošlost, ali se u poslednje vreme klonio nevolja i bili su uzbuđeni što će imati zajedničko dete. Nije bila depresivna. Nije imala razloga da sebi oduzme život. Bila je uzbuđena zbog svoje budućnosti", rekao je porodični prijatelj.

"Prozori imaju sigurnosni mehanizam, ali postoji kvaka koju kada povučete prozor se otvori mnogo šire – dovoljno široko da osoba može da propadne", priča jedan komšija iz zgrade.

Foto: Facebook

"Najveći deo prozora dolazi do visine struka kada stojite, tako da ako biste se nagnuli i izgubili ravnotežu, mogli biste ispasti", dodaje.

U međuvremenu, Emmin partner obećao je da će okrenuti novi list i sam podići svoju novorođenu ćerku Pozi nakon smrti njene majke.

(Telegraf.rs)