"Nije se zapalio, već je bio pečen, rekao je da su ga spalili": Svedoci o užasu na auto-putu u Grčkoj

I. N.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Shutterstock

Muškarac, koji je u subotu pronađen sa teškim opekotinama na auto-putu u Grčkoj kraj vozila, izgleda se nije samozapalio, već je sa teškim opekotinama bežao od nekog.

Iako su prve informacije bile da je "čovek koji gori" uočen na auto-putu Volos-Larisa kraj džipa na kojem nije izbio požar, nove informacije govore da je muškarac već bio teško ranjen kada je izašao iz vozila.

Očevici su ispričali za medije jezivu situaciju koja se odigrala na auto-putu oko podneva.

"Videla sam kako mom automobilu prilazi drugo vozilo velikom brzinom. Pretekao me je i ukočio da sam morao da stanem. Iz vozila je izašao čovek star oko 40 godina, bio je skroz go!", navodi očevidac bizarnog događaja.

Očevidac tvrdi da je povređeni muškarac na sebi samo imao cipele.

"Vikao je na nas koji smo stali: 'Pomozite mi, ispečen sam, ispečen!', a onda je tražio da mu damo vodu. Nismo mu dali jer nismo želeli još više da mu naudimo. Ruke su mu bile raširene i bio je u bolovima, to je bilo strašno. Šokirani smo", navode svedoci tragičnog događaja.

Drugi vozač je rekao da je video kako ovaj trubi i vozi velikom brzinom.

"Pozvali smo odmah hitnu i policiju. Njima ništa nije rekao samo 'da su ga ispekli'", navode očevici.

Nesrećni muškarac je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu u Volosu, gde je intubiran i hitno prebačen u bolnicu u Solunu.

Mediji navode da je muškarac zadobio ozbiljne opekotine po gotovo celom telu. Kako je došlo do ovoga i dalje nije jasno.

(Telegraf.rs)