Kung fu udarcem ubio muškarca, pa nestao bez traga: Objavljena slika begunca

Đ. Đ.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Polizeipräsidium München

Ranije su uhvćeka dvojica muškaraca koji su učestvovali u napadu na 57-godišnjaka. Brutalni napad snimilo je nekoliko kamera

Objavljeni su novi detalji ubistva 57-godišnjeg muškarca koji je u sredu pronađen teško povređen kod Neptunove fontane u Starom botaničkom vrtu u blizini Glavne železničke stanice u M inhenu. Preminuo je u bolnici. "Glavni osumnjičeni je kung fu udarcem ubio 57-godišnjaka, a identifikovan je kao Rafal Artur Pavlak (30) iz Poljske, saopštila je policija.

Pavlak je zbog nasilnih zločina policiji od ranije poznat. Istražitelji su mu pretražili tri stana. Samom Pavlaku se još uvek ne može ući u trag. Postoji mogućnost da je pobegao u Poljsku. Potragu za njim sada su preuzeli istražitelji iz sedišta policije u Müinhenu, piše Fenix Magazin, a prenosi Danas.hr.

Na snimcimase vidi kako 57-godišnjak isprva dobija udarac od glavnog izvršitelja. Drugi ga je muškarac udario nogom u zadnjicu, zbog čega je žrtva pala na tlo. Nakon što se ponovno pridigao, prvi napadač mu je zadao kung fu udarac nogom u lice. Žrtva tada pada na tlo s povredama opasnim po život. Muškarac je preminuo u bolnici.

(Telegraf.rs)