Baka napravila poslednju srećnu sliku devojčice (3): Tragično stradala 6 minuta posle ovog trenutka

A. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: TikTok/ @samjensen44

Poslednju sliku devojčice, koju je udario neoprezan vozač i pobegao sa lica mesta, napravila je baka samo šest minuta pre tragičnog događaja u Ajdahu.

Poslednju fotografiju devojčice objavila je njena majka na društvenoj mreži Tiktok.

Objava je postala izuzetno viralna, a korisnici su je nazvali "poslednjom srećnom slikom" nakon što je trogodišnja devojčica izgubila bitku sa životom.

"Moja majka je snimila ovu fotografiju u 16:47 časova, a vreme smrti moje ćerke je 16:54", podelila je Samanta Džensen sa svojim pratiocima.

"Moja mama nije znala da snima poslednje trenutke njenog života. Ovo mi je zaista teško za gledanje", dodala je.

U razgovoru za magazin Pipl, Samanta je otkrila da je bila na venčanju za vreme tragedije i da je decu, trogodišnju Skarlet i dvogodišnjeg Henrija, ostavila na čuvanje kod bake Džejmi.

"Tog popodneva išli su po sladoled i uživali u zajedničkoj šetnji. Kada su stigli kući, Skarlet je htela da izađe da ubere cveće. Tada je moja majka napravila poslednju njenu sliku koju imam", rekla je majka, piše Mirror.

Porodica je šetala privatnim prilazom pored kuće kada je automobil jurnuo niz put i udario ih.

"Moja majka je mahala rukama i vikala da stane, pokušala je da zgrabi decu, da ih skloni, ali je vozač išao prebrzo. Skarlet je umrla na licu mesta, a baka i Henri su teško povređeni", dodala je.

Lokalna policija rekla je da je vozač odjurio a lica mesta, ali da su ga vlasti uhvatile nekoliko kilometara dalje.

"Blagoslov je što smo imali takvu devojčicu. Bila je okružena ljubavlju", rekao je devojčicini deda, Džim Paton.

Prema rečima osoblja bolnice, dečak Henri je u nesreći teško povređen i 10 nedelja je nosio protezu za telo sa prelomima ključne kosti, kičme, rebara, slomljenu vilicu...

(Telegraf.rs)