Tamarinoj porodici fali malo novca da dopreme telo u Srbiju: Bila s drugom na motoru, stradali na licu mesta

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Instagram/tamara_lapadatovic

Srpkinja Tamara Lapadatović iz Kladova i njen dečko Aleksandar Jokanović iz Crne Gore poginuli su u nedelju u teškoj saobraćajnoj nesreći u Njujorku, nakon što se njihov motocikl sudario sa putničkim vozilom u blizini 3. avenije na Menhetnu.

Nakon strašne stragedije, njeni prijatelji su preko platforme pokrenuli akciju prikupljanja novca za dopremanje tela u Srbiju.

Na platformi Gofundme do sada je prikupljeno nešto više od 93.000 dolara i porodici nedostaje nešto manje od 7.000, kako bi sakupli 100.000 dolara.

"Bila je živa duša, uvek je zračila pozitivnošću i toplinom. Od preseljenja u Njujork 2017. donosila je radost svima oko sebe, suočavajući se sa životom sa osmehom i nepokolebljivom dobrotom. Bila je voljena sestra, ćerka i prijateljica", piše na stranici na kojoj se prikuplja novac za njenu porodicu.

Sudar je bio toliko stravičan da su Aleksandar i Tamara na licu mesta stradali, a mlađi muškarac, koji je vozio "toyotu RAV4" koja je udarila u motocikl, nakon nesreće je izašao iz vozila i čekao dolazak policije i hitne pomoći.

Tamara je otišla u Ameriku, kao i mnogi drugi, za nekim boljim životom, tamo je živela i radila poslednjih nekoliko godina.

"Pa dogodila se saobraćajna nesreća na motoru, ona je sa drugom pošla sa posla i prilikom povratka udarili su u neki auto. I ona i taj dečko su na mestu poginuli. Radila je u ekskluzivnim restoranima u Americi, ali nažalost desilo se to što se desilo", naveo je otac stradale Tamare.

Ona je dan pre tragedije na Instagramu objavila snimak na kom se vidi kako leti helikopterom, a zatim skače padobranom.

"Izazovi su pokloni koji nas prisiljavaju da tražimo novi centar ravnoteže. Ne borite se protiv njih. Samo pronađite novi način da se postavite. Svi zaslužuju nove početke. A, često, novi počeci nisu pokloni koje dobijamo, već naši sopstveni izbori. Kada odlučimo da počnemo ispočetka i preuzmemo kontrolu nad smerom svog života, stvaramo novi početak. Na taj način imamo obe prilike: da prihvatimo blagoslove novih početaka i da ih stvorimo sami", napisala je Tamara.

(Telegraf.rs)