Ćerka poslala ovu fotografiju mami, iznenada usledio muk: Našli je mrtvu na polju, životinja je ubila

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Privatna arhiva

Žena iz Velike Britanije poslala je fotografiju krava u polju svojoj mami nekoliko trenutaka pre nego što je izgažena na smrt.

Rebeka Moris je šetala svog psa u polju u Lesterširu uveče 9. jula 2022. godine kada je poslala fotografiju sa opisom "krave".

U istrazi porote, koja je počela u ponedeljak, rečeno je da je porodica 29-godišnje devojke, zabrinuta zbog odsustva odgovora na njihove poruke, otišla u tu oblast i pronašla je smrtno povređenu.

Foto: Privatna arhiva

Farmer Gaj Haton i drugi stanovnici su pokušali da je reanimiraju pre nego što je stigla hitna pomoć, ali je ona proglašena mrtvom na licu mesta, prenosi BBC.

Forenzički patolog Majkl Bigs rekao je u istrazi da je Moris imala "otiske papaka" na grudima i ramenima i da je zadobila povredu jetre, što je dovelo do njene smrti od unutrašnjeg krvarenja.

Prvi pozivi hitnoj službi bili su da je žena napadnuta ili zadavljena, rekao je bolničar koji je bio na licu mesta, na saslušanju, ali obdukcijom nisu pronađeni dokazi o umešanosti druge osobe.

Foto: Privatna arhiva

"Priroda povreda i njihova težina su preveliki da bi ih nanela druga osoba, u skladu su sa velikim teškim stvorenjem kao što je krava", rekao je on.

Dodao je da broj povreda "nije toliki" da veruje da je umešano celo stado, i umesto toga misli da je reč o "relativno kratkom incidentu sa jednom kravom".

Istraga se nastavlja.

(Telegraf.rs)