Misterija smrti britanskog para čija su naga tela pronađena u Grčkoj: Godinama iznajmljivali kuću u Solunu

A. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Telegraf/M.B.

Tela starijeg britanskog para pronađena su u u kući koju su godinama iznajmljivali na severu Grčke, nakon što nekoliko dana nisu viđeni u javnosti.

Naga tela muškarca (74) i njegove supruge (72) pronađena su u subotu oko podne u predgrađu Soluna, preneo je "Dailymail".

Vlasnik kuće koju je par iznajmljivao poslednjih devet godina, pronašao je tela i odmah potom obavestio policiju. Lokalni mediji su preneli da je vlasnik došao da ih obiđe jer ih nije video dva meseca.

Tela su navodno bila u stanju uznapredovalog raspadanja, ali, prema informacijama grčkih medija nije bilo tragova kriminalne aktivnosti.

Veruje se da je muž preminuo prvi, jer je pronađen go u sobi sa zatvorenim vratima, dok je njegova žena pronađena ležeći licem prema dolje u drugoj sobi, obučena samo u donje rublje.

Policija je takođe pronašla koverat na prizemlju sa novcem za pokrivanje njihovog zakupa za oktobar. Naložena je obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Komšije su rekle da par nije viđen danima i da su ih vlasnici opisivali kao "usamljene ljude". Prema nepotvrđenim informacijama muž je patio od alkoholizma, dok se žena borila sa psihološkim problemima. Komšije su takođe rekle da se par često međusobno svađao.

(Telegraf.rs)