Suzana nestala nakon svađe sa mužem tajkunom, majka otkrila jezivu stvar koju joj je rekla u poslednjem pozivu

A. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Facebook

Žena tajkuna iz Teksasa nestala iz svoje vile vrišteći ubrzo nakon što je pozvala majku da joj kaže da ju je muž fizički zlostavljao.

Suzana Klark Simpson (51) nestala je iz svoje vile vredne 1,4 miliona dolara u Olmos Parku oko 23 sata u nedelju uveče, nakon navodne svađe sa suprugom bogatašem, Bredom Simpsonom (53).

Za sada nije pronađen nijedan trag, dok je policija uhapsila Breda, ali on odbija da sarađuje.

Suzanina majka Barbara Klark otkrila je jezive detalje telefonskog razgovora koji je imala sa ćerkom samo par sati pre nego što je poslednji put viđena.

Govoreći na bdenju u čast njene ćerke, Barbara je rekla da ju je Suzana pozvala i rekla joj stvari koje joj je Bred fizički radio.

Barbara je rekla da joj je Suzana oko 21 sat te noći, 6. oktobra rekla da joj je suprug povredio ruku i leđa, prenosi Daily mail.

"Smislila sam plan da dođe da živi sa mnom i da njeno malo dete ide u školu u mom komšiluku. Nisam stigla da joj ispričam taj plan", rekla je majka.

Simpson je sada u pritvoru optužen za nasilje u porodici i protivpravno ograničavanje slobode kretanja. On se nalazi u pritvoru i određena mu je kaucija od 2 miliona dolara, a trebalo bi da prisustvuje ročištu u utorak.

Dok se porodica i prijatelji i dalje nadaju da je Suzana živa i zdrava, njena majka strahuje da joj je ćerka ubijena.

"Ne verujem da je i dalje živa. Suzana, volimo te i potrebna si nam, molimo se za tebe", poručila je majka.

Bred je u početku sarađivao sa nadležnima nakon što je prijavio ženin nestanak, ali je onda ućutao i angažovao advokata.

Policija je u petak objavila Suzaninu fotografiju snimljenu nekoliko sati pre nestanka. Suzana je snimljena sama u jednom ekskluzivnom klubu, imala je cnu haljinu i puštenu kosu.

Nekoliko sati nakon što je fotografija snimljena, komšije su rekle da su čule agresivnu svađu između Suzane i njenog muža.

Komšija tvrdi da je video Simpsona kako udara i sputava svoju ženu, pre nego što su oboje odlutali u obližnju šumovitu oblast.

Ubrzo nakon te interakcije, komšija tvrdi da je čuo vriske iz šume.

Istraga je u toku.

(Telegraf.rs)