Donald Tramp objavio lepe vesti: Trudna je!

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Tanjug/AP

Bivši predsednik Donald Tramp slučajno je otkrio u četvrtak da je njegova najmlađa ćerka Tifani trudna.

Tramp, 45. predsednik SAD, otkrio je ovu vest tokom govora pred Ekonomskim klubom u Detroitu, kada je pomenuo da je u publici Tifanin svekar, biznismen Masad Bulos.

"On je otac Tifanijinog muža, Majkla, koji je veoma izuzetan mladić", rekao je Tramp. "A ona je izuzetna mlada žena. I očekuje bebu. To je lepo."

Nije se javno znalo da Tifani (30) očekuje dete, a publika je sa oduševljenjem dočekala ovu vest.

Tramp već ima desetoro unučadi – njegovi sinovi Don Mlađi i Erik imaju petoro odnosno dvoje dece, dok njegova ćerka Ivanka ima troje dece sa suprugom Džaredom Kušnerom.

Nije odmah bilo jasno kada je termin Tifaninog porođaja.

Foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tifani, jedino dete 45. predsednika i njegove druge supruge Marle Mejpls, udala se za Bulosa u novembru 2022. godine u Mar-a-Lagu, nakon što su bili u vezi od 2018.

Masad Bulos je rođen u Libanu i vodi kompaniju Bulos Enterprises sa sedištem u Nigeriji, koja proizvodi i distribuira mehaničku opremu i motocikle.

Za razliku od svojih polubraće i sestara, Tifani se držala "ispod radara" tokom političkog uspona svog oca.

Međutim, 2020. godine govorila je na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji, a prisustvovala je i ovogodišnjem okupljanju republikanaca na konvenciji u Milvokiju.

Tifani je takođe hvalila svog oca kao borca i zahvalila se organima reda nakon pokušaja atentata 13. jula u Batleru, Pensilvanija, na bivšeg predsednika.

(Telegraf.rs)