Nakon što je rekla da će "uskoro umreti", influenserka objavila snimak iz "oka" oluje: Preživela je uragan

A. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Tanjug/AP, Instagram/carolinecalloway

Influenserka Kerolajn Kalovej izazvala je veliku pažnju nakon što je na društvenim mrežama rekla da se neće evakuisati zbog uragana Milton i da će "uskoro umreti". Nekoliko sati kasnije objavila je snimke iz "oka" uragana.

Kalovej živi na Floridi, u zoni gde je evakuacija bila obavezna, ali je odbila da napusti svoju kuću.

Nekoliko sati kasnije na Iksu je objavila snimke na kojima se vidi kako izgleda kada se nalazite u "oku" oluje.

"Trenutno u oku oluje. Evo video snimka od ranije i nekoliko sekundi kasnije", napisala je ona na Iksu.

Na prvom snimku vidi se kako oluja besni, nosi krovove i sve pred sobom, dok se na drugom vidi nastala šteta nakon udara uragana.

U drugom snimku je rekla kako nisu ostali bez struje u udaru uragana i kako je u tom trenutku sve već prošlo.

"Voda je potpuno mirna, vetar skoro da ne duva, vidite da mi se kosa ne pomera. Pre nekoliko sekundi je bilo baš bučno, a sada je sve potpuno mirno", rekla je ona.

Očigledno je da influenserka nije "umrla", kako je ranije napisala na društvenim mrežama, što je izazvalo veliku pažnju.

"Trebalo bi da dođe do kopna u oblasti Sarasota-Bradenton. Ja sam u Sarasoti, živim na vodi, to je zona A, obavezna evakuacija", rekla je ona ranije.

Da podsetimo, ona je objašnjavala zašto ne odlazi, a razlozi su da nema položen vozački ispit, da je nemoguće putovati avionom jer je aerodrom zatvoren, kao i da je njena prethodna evakuacija tokom uragana Ijan bila traumatična. Prethodno je napustila svoj dom da bi otputovala do kuće svoje majke tokom poslednjeg uragana.

Obratila se i na društvenoj mreži Iks i poručila da nije napuštala dom tokom uragana.

"Ne evakuišem se zbog uragana. Živim u Sarasoti, na plaži, u zoni evakuacije A. Za još sjajnih saveta, kupite moju drugu knjigu! Izaći će ako preživim! To je knjiga sa savetima", navela je, a mnogi su tvrdili da koristi priliku da promoviše svoju knjigu.

(Telegraf.rs)