Bodibilder pronađen na podu toaleta u teretani: Ležao ispod hladnog tuša čak 15 sati

A. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Facebook

Đulijano Pirone (33), koji se bavio bodibildingom, preminuo je u bolnici nakon što je hitno prevezen iz teretane u Pertu, u Australiji.

Bodibilder je pronađen 20. avgusta kako leži u besvesnom stanju u teretani nakon što je 15 sati bio pod hladnim tušem.

On je tokom treninga počeo da se oseća loše pre nego što je otišao do tuš kabine gde se srušio i ostao da leži nepomičan dugi niz sati dok je hladna voda padala na njega.

Alarm je podignut oko 15 časova, a policija je koristila telefonski signal nadzornika zgrade da bi pratila gde se on nalazi. Policajci su oko 22.30 razvalili vrata kabine i pronašli 33-godišnjeg Đulijana kako nepomično leži.

Uprkos svim naporima bolničara i lekara u bolnici Jondalup, nikada se nije osvestio i preminuo je dve nedelje kasnije, piše Mirror.

Pokrenuta je istraga o incidentu, navodi VorksSafe VA, koji istražuje da li je teretana prekršila svoju obavezu brige.

Foto: Facebook

Smatra se da su Đulijanov šećer u krvi i krvni pritisak pali na opasne nivoe, što je dovelo do napada, rekla je porodica za radio ABC.

Danijela Pirone, Đulijanova majka, rekla je da je njen sin viđen na snimcima iz teretane kako trči na traci za trčanje. U jednom trenutku je vidno bilo da se "ne oseća previše dobro". Dok je išao prema kupatilu, viđen je kako udara u nameštaj i zidove teretane.

"Oteturao je do tuša, držeći se za stomak. Mora da se samo zaključao, bilo mu je vruće, uključio hladnu vodu i srušio se", rekla je majka Danijela.

Porodica traži odgovore, navodeći da je neverovatno da osoblje teretane 15 sati nije primetilo njegovo telo. Oni su pozvali na istragu kako bi se ispitalo da li su potrebni stroži propisi u industriji fitnesa.

(Telegraf.rs)