Mladić iz BiH ubijen u Las Vegasu: Izrešetan na putu za posao, policija i porodica mole za pomoć

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladić, poreklom iz BiH, umro je nakon što je pronađen upucan u slupanom vozilu u blizini područja Spring Velija, objavila je policija Las Vegasa.

Kako javlja 8 News Now, policija je u subotu intervenisala na području u blizini Sanset rouda nakon što se čulo nekoliko pucnjeva.

Policajci su, po dolasku na lice mesta, pronašli su vozilo koje je udarilo u "fiksni objekt". Kako se navodi, u vozilu je bio mladić koji je zadobio rane od vatrenog oružja.

On hitno prebačen u lokalnu bolnicu, gde je kasnije podlegao povredama. Mladić je identifikovan kao Elvin Sejdinović (22).

Policija je zamolila svakoga ko ima bnilo kakvu informaciju o ovom slu;aju da se javi Odeljenju za ubistva policije Las Vegasa.

Na internet stranici GoFundMe, upućena je molba za prikipljanje sredstava za sahranu Elvina.

"Porodica Sejdinović doživela je tragičan gubitak kada je Elvin ubijen iz vatrenog oružja dok je išao na posao u subotu 5. oktobra 2024. Ceo svet čitave porodice slomljen je ovim gnusnim zločinom."

"Bio je ljubazan sin, brat, unuk, nećak, ujak i prijatelj pun ljubavi. Bio je divno ljudsko biće koje su voleli svi koji su ga poznavali. Bio je zabavna, spontana, avanturistička osoba. Uživao je da igra košarku i provodi vreme okružen porodicom i prijateljima."

"Istrgnut je iz naših života prerano. Poraz prolazi kroz nezamisliv bol i slomljeno srce."

"Sva prikupljena sredstva ići će za troškove sahrane i pomoći u ponovnom proživljavanju finansijskog stresa tokom ovog teškog vremena. Cela porodica veoma ceni svaku pomoć", navedeno je u objavi porodice.

(Telegraf.rs)