Marija otišla da se vidi sa maloletnikom, pa nestala: Posle 6 dana nađena mrtva u Italiji

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Facebook

Žena (42) poreklom sa Balkana, koja je nestala pre šest dana u Italiji, pronađena je mrtva u Vijadani, a zbog sumnje na ubistvo uhapšen je maloletnik (17).

Marija Kampaj poreklom iz Rumunije pronađena je mrtva u napuštenoj kući u Vijadani. Za njeno ubistvo uhapšen je mladić, sa kojim se žena navodno upoznala onlajn.

Prema prvim izveštajima, Marija i 17-godišnjak su imali intimni susret, a zatim ju je mladić - iz još uvek neutvrđenih razloga - ubio nasilnim udarcem po glavi. Nije jasno da li je pokušao i da je uguši. Zatim je uzeo telo i odneo ga u ruševine napuštene vile, gde ga je bilo teško primetiti.

Marija je živela u Parmi sa sestrom, nakon što se rastavila od supruga. Prošlog četvrtka došla je u Vijadanu sa prijateljem, koji ju je odveo na, kako se činilo, razgovor za posao.

Prijatelj je rekao istražiteljima da nije znao identitet osobe sa kojim je Marija trebalo da se sastane, ali da je razumeo da je u pitanju muškarac. Ostavio ju je u centar Vijadane i dogovodili su se da će ga pozvati kad treba da je pokupi. Ali to se nije desilo.

Uzbuna je podignuta sledećeg dana, 20. septembra.

Njena sestra se zatim obratila policiji koja je započela potragu.

Nažalost, njeno telo je pronađeno u četvrtak, nakon čega je policija uhapsila mladića zbog sumnje na ubistvo.

On je optužen za ubistvo sa predumišljajem i prikrivanje tela, dok se istraga nastavlja.

(Telegraf.rs)