Tetovaža đavola rešila misteriju leša pronađenog u polju kukuruza u Nemačkoj: Policiji i dalje treba pomoć

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Više od dve nedelje nakon užasnog otkrića dva tela u polju kukuruza u Nemačkoj, policija je prijavila da je došla do prvog uspeha. Ustanovljen je identitet jednog od mrtvih muškaraca.

Mrtav muškarac je 25-godišnji Poljak iz okoline Gdanjska, saopštile su nemačke vlasti. Međutim, nije jasno kada je on napustio Poljsku.

Takođe nije poznato kuda je želeo da putuje, niti da li je bio u društvu drugih. Prema prvim rezultatima istrage, on je možda bio i u Holandiji.

Istražitelji su otkrili njegov identitet uz pomoć tetovaža. Upadljiva tetovaža đavola posebno je doprinela rešavanju misterije, piše Bild.

"Identitet jednog od preminulih je razjašnjen na osnovu opisa i objavljivanja tetovaža, naknadne dojave njegove porodice i DNK poređenja koje je od tada izvršeno", navodi se u saopštenju policije.

Foto: Polizei

Tetovaža đavola se nalazi na desnoj podlaktici muškarca. Prikazuje žensku glavu u obliku demona. Prema navodima policije, radi se o tzv. sukubusu. Prelepi ženski demon koji je stvorio Satana koristi svoje čari da proganja uspavane muškarce - i zlostavlja ih.

Identitet druge mrtve osobe još nije poznat. Iz do sada sprovedenih toksikoloških ispitivanja, istražitelji nisu mogli da izvuku zaključke o uzroku smrti. Međutim, istrage još nisu završene.

"U ovo su uključeni i drugi forenzički instituti i Državna kriminalistička policija", dodaje se u saopštenju.

U blizini mesta pronalaska tela pronađen je krvavi pramen kose. Istrage o ovome još nisu završene. Ali sve ukazuje da su muškarci verovatno bili mrtvi ne više od nedelju dana.

Da podsetimo, pas dveju žena koje su šetale iskopao je 8. septembra čizmu na ivici kukuruznog polja u Gronau, Severna Rajna-Vestfalija.

Odmah su pozvale policiju, koja je potom pronašla ostatke dva zakopana tela.

Policija i dalje apeluje na sve ukoliko imaju podatke o muškarcima, da se jave.

(Telegraf.rs)