Srbin (32) poginuo u Beču: Bio u "audiju", vozač i još jedan putnik pobegli, auto potpuno slupan

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Shutterstock

U ponedeljak, oko 3.30 sati, još nepoznati vozač crnog "audija" oduzeo je život čoveku na uglu ulica Margaretengurtel i Klibergase u 5. bečkom okrugu brzinom od oko 150 km/h.

Kako je saopštila policija, "audi" se "velikom brzinom" zaleteo u izdvojeni puta i automobil je razbijen na komade. Vozač i treći putnik su odmah pobegli, a teško povređenogdrugog  putnika ostavili su u olupini. Preminuo je na licu mesta.

Kako je saopštila pres-služba bečke policije na zahtev „Hojtea”, nakon detaljnog rada istražitelja utvrđen je identitet preminulog putnika. Žrtva je bio 32-godišnji Srbin.

Potraga za identitetom poginulog u početku je bila teška - na mestu nesreće policajci nisu pronašli ličnu kartu ni dokumenta. Sada je takođe jasno da vlasnik automobila koji je učestvovao u nesreći nije bio za volanom. "Audi A4" je iznajmljen.

Vozač "audija" i treći putnik su i dalje u bekstvu. Uprkos mogućim ozbiljnim povredama, njih dvojica su uspeli da pobegnu neotkriveni. Bečka policija i dalje punom brzinom istražuje užasnu nesreću na Gurtelu.

(Telegraf.rs)