Makedonac ubijen na groblju u Nemačkoj: Proganjao bivšu ženu, jedno je i dalje misterija

I. N.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Shutterstock

Beživotno telo državljanina Makedonije pronađeno je prošle sedmice na jednom groblju u Bremenu, a kako je na telu bilo ubodnih rana, odmah je bilo jasno da je nesrećni čovek žrtva ubistva.

Ubrzo je ustanovljeno da je ubijen Imer D. (40), koji je od ranije poznat policiji, jer je uhodio svoju bivšu partnerku sa kojim ima dete.

Njegovo telo u lokvi krvi između grobova pronašli su posetioci groblja i odmah pozvali policiju. Tokom vikenda, policija je saopštila je Imer preminuo od rana koje su mu najverovatnije nanete nožem.

U trenutku smrti Imer je na sebi imao sive pantalone, crvenu jaknu i crne japanke.

"Znamo ga, to je čovek koji je ovde pravio probleme mesecima. Ima trogodišnju ćerkicu sa jednom Grkinjom, ona živi ovde blizu groblja", rekli su meštani.

Komšije navode da je Imer svoju bivšu stalno uhodio. Znao je sprejem da ispisuje reči "volim te" na trotoaru ispred stana gde Grkinja živi sa njihovom ćerkom.

Navodno je i lomio stakla na kući i oštetio par automobila.

"Ma svi su ovde imali probleme sa njim, niko ga nije voleo", rekle su komšije.

Njegov bivši stanodavac za Imera nije imao lepe reči. Kaže da je jedno i dalje misterija.

Naime, Imer je živeo u njegovom stanu do oktobra 2023. godine, dok stan nije izgoreo.

"On je rekao da je zaspao sa cigaretom. Policija nikad nije uspela da ustanovi tačan uzrok požara, a meni je ostao dužan za kiriju", rekao je bivši stanodavac.

Navodno je ubijeni Makedonac u poslednje vreme spavao po grobljima.

"Neke tri nedelje je spavao ispod krov kapele na groblju", rekao je jedan meštanin, dodajući da se kapela nalazi tačno prekoputa groba babe njegove bivše žene.

Policija i dalje traga za ubicom Imera. Pozvali su sve građane koji imaju bilo kakve informacije o ubijenom, ili o tome šta se u četvrtak dogodilo na groblju da se jave.

(Telegraf.rs)