Influenser igrao u pozadini dok je novinarka izveštavala o tragediji sa smrtnim ishodom: Napravio pravi haos

A. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon stravične nesreće koja se dogodila u Brazilu, a u kojoj su tri osobe izgubile život, na društvenim mrežama se pojavio video-snimak kako poznati influenser "igra" dok reporterka izveštava o tragediji sa lica mesta.

Ovaj video uzbrukao je javnost koja je žestoko osudila ponašanje mladića koje smatraju nedoličnom s obzirom da se iza leđa njega i reporterke nalaze smrskana vozila i policija koja vrši uviđaj.

U pitanju je muškarac poznatiji kao MC Livinjo, a koji deluje na snimku kao da mu nije žao zbog tragičnog događaja koji se desio kada se autobus sa 43 putnika prevrnuo na auto-putu.

U nesreći su život izgubila tri fudbalera.

"Sve za slavu, neprihvatljivo je ovakvo ponašanje. Vi plešete dok drugi tuguju. Uradićete sve da vas vide, zar ne? Neprihvatljivo", glasili su neki od komentara koji su ljudi ostavljali ispod video-snimka.

Influenser je kasnije izjavio saučešće, ali kaže da njegov potez nije bio pogrešan.

"Svi kažu da se dogodila nesreća i da smo zaglavili u saobraćaju, ali niko nije znao šta se tačno dogodilo. Sada vidim šta je u pitanju. Svi koji me poznaju, znaju da nikada neću prestati da dajem ljudima dozu radosti", rekao je on u svojoj izjavi.

(Telegraf.rs)