Srceparajuće poslednje reči devojčice (8): Majci ljubavnica isprala mozak, počinila nezamislivo svirep zločin

M. P.
Vreme čitanja: oko 3 min.
Foto: National News and Pictures / National Pictures / Profimedia

Devojčica koja je mučena i izgladnjivana do smrti od strane svoje majke i njenog "zlog" ljubavnika napisala je "Trudila sam se da budem dobra" na komadiću papira pre nego što je njeno beživotno telo otkriveno.

Za razliku od svojih vršnjaka, Ajša Ali (8) provela je letnji raspust zaključana u stanu u istočnom Londonu, dok je njena majka Poli Čauduri – opčinjena svojom komšinicom i ljubavnicom Kiki Mudar – počela da veruje da je Ajša zla. Mudar je stvorila izopačenu fantaziju o alter egoima koje je koristila da ubedi Čauduri da izbaci muža iz stana i dozvoli joj da se useli, piše Mirror.

Kada se uselila u porodični dom u Čedvel Hitu, u istočnom Londonu, počela je da pretvara Ajšin život u pakao.

Devojčica je bila izložena "životu surovosti i patnje u koje je teško poverovati", pri čemu su je i Mudar i Čauduri mučile usred noći, noseći maske kao iz horor filma.

Čuli su kako Ajša plače i vrišti: "Ama (što znači mama), ne želim da budem loša, Ama, Ama, ne želim da budem loša."

Takođe su je prisilile da napiše spisak stvari koje je uradila pogrešno, uključujući "uzdisanje", "laganje“ i "nepristojnost".

Njihovi užasni postupci eskalirali su kada je Mudar ubedila Čauduri da je Ajša zaražena "lošom krvlju" i da mora biti kažnjena zbog toga. Mala devojčica je trpela hladna kupanja, prebijanja, ujede, a bila je i prisiljavana da jede do tačke povraćanja. Mudar je dodatno potpirivala surovost jezivim porukama, govoreći Čauduri: "Nemaš pravo da ikad voliš svoju zlu ćerku."

U užasnom telefonskom pozivu, čula se kako govori da će "j***** ubiti" Ajšu, koju je nazvala "vešticom". Bolesno obećanje Madurove ostvarilo se 29. avgusta 2013. godine, kada je Ajša pronađena mrtva, sa 56 različitih povreda, opekotinama i modricama na telu.

Zastrašujuće je i to što je na telu ove devojčice, koja je težila samo 19 kilograma, pronađen i ugriz njene majke, nakon što se Čauduri i Mudar postale opsednute vampirima.

Čauduri (levo) i Mudar Foto: Metropolitan Police / PA Images / Profimedia

Nekada smatrana "savršenom majkom", Čaudurina zla strana počela je da se pokazuje 2007. godine nakon što se Mudar uselila u stan pored njenog. Njih dve su se prepustile izmišljenom svetu u kojem je Mudar, kroz alter ega Skajmena, muslimanskog duha, i Džimija, fantomskog ljubavnika, manipulisala njome sa više od 40.000 poruka.

Ubeđena da Mudar kanališe Džimija, Čauduri je verovala da će seks s njom biti kao u popularnom holivudskom filmu "Duh". Mudar je takođe manipulisala Čauduri da poveruje da joj je muž neveran, zbog čega ga je izbacila iz njihovog doma. Kada se uselila, njihova izopačena veza vrtela se oko sadomazohističkih fantazija.

Njeni alter egoi su potom ušli u Čaudurinu svest, ubeđujući je da Ajšu treba kazniti jer je "zla". Jedna uznemirujuća poruka izmišljene ličnosti "Skajmena" glasila je: "Tvoja ćerka može podneti bol."

U mračnim danima pre Ajšine smrti, Mudar i Čauduri su je podvrgavale brutalnim prebijanjima. Noć pre smrti, Ajša je pretrpela divljački napad tušem, nakon čega je ugušena u bolesnom pokušaju da joj "olakšaju patnju". Kada je Mudar konačno pozvala hitnu pomoć, tvrdila je da je Čauduri pokušala samoubistvo i da je Ajša preminula. Tada su bolničari otkrili Ajšino beživotno, zlostavljano telo, a bilo je očigledno da je već neko vreme bila mrtva.

I Mudar i Čauduri su tokom suđenja prebacivale krivicu jedna na drugu, ali su na kraju proglašene krivim za ubistvo iz nehata – ne za ubistvo – i dobile su ukupnu kaznu od 31 godinu u martu 2015. godine. Čauduri je kasnije izrazila svoju zabludu da bi povređivanje Ajše "sprečilo otvaranje vrata pakla".

(Telegraf.rs)