Natalija raskrinkala monstruma koji je drogirao ženu, pa dovodio muškarce da je siluju: Ponašao se kao jadnik

I. N.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Benoit PEYRUCQ / AFP / Profimedia

Žena po imenu Natalija zaslužna je što je pravdi dolijao Dominik Pelikot, koji je drogirao svoju suprugu i dovodio nepoznate muškarce da je siluju, dok je on sve snimao.

Pelikot je uhapšen u septembru 2020. godine u supermarketu u Karpentrasu, nakon što je snimao ženama ispod suknji. Pelikot je tada "zavirio" i ispod Natalijine suknje.

U svom svedočenju za BFMTV Natalija kaže da je "sreća što su ga prijavili".

Natalija se sada prisetila 12. septembra 2020. kada se sve promenilo u njenom, ali i životu Žizel Pelikot, Dominikove supruge koja je decenijama trpela zlostavljanje, a da toga nije ni bila svesna.

Tog dana je Dominik snimio tri žene, a kada je kameru okrenuo prema Nataliji, prišao je radnik obezbeđenja i rekao joj šta je video: "Snimao je ispod vaše haljine, da li hoćete da ga teretite?". Dominik Pelikot je potom priveden, njegova kompjuterska oprema je zaplenjena i tada je otkriven slučaj jezivog zlostavljanja njegove supruge Žizel, koji je zaprepastio svet.

"Bacila sam haljinu koju sam nosila tog dana", ispričala je Natalija.

Nathalie se prisetila svih detalja tog dana u supermarketu.

"Ponašao se kao mali jadnik, kao da je hteo da kaže ’ali nisam ništa uradip‘. Mislim da je i dalje imao stav žrtve“, rekla je Natalija.

Kada je kasnije saznala razmere afere, bila je šokirana.

"Bar dve godine, ako ne i više, nisam išla u kupovinu u haljini. A haljinu koju sam nosila tog dana, bacila sam je“, rekla je Natalija.

Delimično zahvaljujući Natalijinoj pritužbi, koju je čuvar supermarketa pozvao da ode u policijsku stanicu, Dominik je završio u sudu za mučko zlostavljanje svoje supruge Žizel. Natalija, bar do sada, nikada nije srela Žizel Peliko. Međutim, nagoveštava da bi mogla da ode na ročište da bi je podržala.

(Telegraf.rs)