Prve fotografije mercedesa koji je ubio dve devojčice na ekskurziji u Italiji i povredio šestoro

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Dve devojčice iz Nemačke poginule su, a još šest ljudi je povređeno kada ih je pokosila žena u mercedesu u Italiji. Do strašne tragedije došlo je u sredu oko 19 sati u mestu Lido di Kamajore.

Prema pisanju medija, dve devojčice (18, 19) bile su na ekskurziji u Italiji, kada je došlo do nesreće.

Za volanom mercedesa je navodno bila 44-godišnja Brazilka, koja je projurila kroz dva crvena svetla, prvo udarila dve devojčice koje su umrle na licu mesta, a onda još šest pešaka. Žena (60) je teško povređena i helikopterom je prebačena u bolnicu, dok su ostali povređeni prevezeni na lečenje.

Nakon što je pokosila pešake, nije se zaustavila, već je udarila nekoliko parkiranih vozila, pre nego što je stala.

Na fotografijama sa lica mesta vidi se da je mercedes potpuno uništen.

">

Nakon nesreće, žena je izašla iz vozila i sačekala policiju. I ona je povređena, i odvedena u bolnicu kako bi se podvrgla testiranju na alkohol i drogu.

Brojna kola hitne pomoći i vatrogasci intervenisali su na licu mesta, kao i službenici saobraćajne policije i opštinske policije Kamajora.

Na lice mesta je požurio i gradonačelnik Kamajorea Marčelo Pjeruči.

"To je epizoda koja je šokirala čitavu zajednicu, ovako nešto se nikada do sada nije desilo. Automobil velikom brzinom na Via Italici je udario i ubio dve osobe, a povredio petoro, oštetio desetak parkiranih automobila i udario sve što mu se našlo na putu, čak i nakon drugog udara. Odmah smo se stavili na raspolaganje našu opštinsku policiju policiji policijske stanice koja je zadužena za istragu", rekao je on.

(Telegraf.rs)

Teme

Pošaljite komentar
Sve vesti iz rubrike Vesti