Ovo je Srbin koji je ubio čoveka i oteo dve žene na Kritu dok je vozio pijan: Sa lisicama doveden na sud

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarac (47) iz Srbije, koji je bio na letovanju na Kritu, ubio je jednog čoveka i povredio dve žene dok je vozio pod dejstvom alkohola. On je sa lisicama na rukama juče doveden na sud.

Srbin je osumnjičen da je 3. septembra u alkoholisanom stanju pregazio starijeg čoveka (85) u gradu Sita, koji je kasnije preminuo u bolnici, a onda je samo par dana kasnije kidnapovao dve ženske osobe u gradu Malija, u blizini arheološkog nalazišta.

Kada je prvi put učestvovao u nesreći i pregazio starijeg čoveka, vozačka dozvola mu je oduzeta.

Međutim, posle samo par dana, povredio je dve žene od 50 i 25 godina, i navodno ih kidnapovao, dok je pod dejstvom alkohola vozio iznajmljeno vozilo.

Grčki mediji pišu da je vozio sa lažnom dozvolom, uz pomoć koje je uspeo da iznajmi vozilo.

U međuvremenu se oglasila i ćerka stradalog muškarca, koja je ispričala da nesreća u Siti na Kritu nije bila prva saobraćajna nesreća za 47-godišnjaka iz Srbije, niti je prvi put vozio pijan. Kako navodi, otprilike 20 dana pre nego što joj je ubio oca, 47-godišnjak je svaki dan odlazio u kafanu u Siti i pio. Zamalo je i dete udario.

"Molim vas da se nešto učini, da ne poginu drugi ljudi!" - dirljivo kaže ćerka starijeg čoveka koji je 3. septembra u Siti izgubio život kada ga je pregazio državljanin Srbije (47).

(Telegraf.rs)