Pobegao opasni pedofil: Nudi se velika nagrada onom ko ima informacije

I. N.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Udruženja nude veliku novčanu nagradu za informacije o odbeglom

Foto: Suffolk Police

Policija u Britaniji traga za muškarcem, osumnjičenim pedofilom, koji je uspeo da im pobegne u trenutku kada su ga vodili u bolnicu na pregled.

Deril Tejlor (33), optužen je za čak sedam seksualnih predstupa nad decom prošle sedmice, a u nedelju uveče ga je policija vodila na pregled u bolnicu u Ipsviču. Policija je sinoć saopštila javnosti da je tom prilikom Tejlor uspeo da im pobegne.

Policija je upozorila građane da ne prilaze Tejloru, koji ima tetovaže policu.

Mediji pišu da su do sada uhapšene četiri osobe zbog sumnje da su pomogle Tejloru da pobegne.

Pojedina udruženja nude nagradu do 5.000 funti za informacije o kretanju osumnjičenog pedofila. U trenutku nestanka na sebi je imao crno-sivi džemper i donji deo trenerke tamne boje, kao i crne patike.

Policija navodi da je visok oko 180 centimetara, "čvrste građe", da ima braon kosu i bradu. Uočljiv je po brojnim tetovažama po licu, vratu, rukama i nogama.

"Muškarac iz Ipsviča, Deril Tejlor, optužen je za sedam seksualnih delikata u koje su umešana deca u nedelju, 11. avgusta 2024. Nakon toga je odveden u bolnicu na lečenje, odakle je kasnije pobegao oko 22 sata. Osuđen je 27. jula 2023. na tri godine zatvora za krivična dela nanošenje telesnih povreda", navodi se u saopštenju.

Policija je dodatno naglasila da Tejloru ne treba prilaziti.

(Telegraf.rs)