Svađala se sa sestrom, zgnječila je kolima i ostavila da iskrvari nasmrt: Sada traži pomilovanje

A. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Prolaznici su pozvali Hitnu pomoć i pokušali da pomognu nesrećnoj Anong koja je ubzro preminula u bolnici istog dana

Foto: Profimedia

Asai Luk, posvađala se sa sestrom i izazvala saobraćajnu nesreću u Melburnu, u kojoj je Anong ostala zarobljena između dva automobila, i tako ju je ostavila da iskrvari nasmrt.

Sada Asai traži od suda da je ne okrivi jer je, kako kaže, "i ona žrtva".

Sve se odigralo u 7. novembra 2022. godine, kada je Asai, tada učenica, pozajmila automobil od majke i krenula na put sa Anong.

Od kuće su krenule oko 11.30 časova da bi oko 15 časova zaustavila vozilo i izašla napolje kako bi se požalila prolazniku da ju je sestra napala i rekla da pozove policiju.

Asai je potom sa ulice nastavila da se svađa sa sestrom, koja se u međuvremenu prebacila na vozačevo mesto. Kada ju je udarila komadom odeće, Anong se vratila na suvozačevo mesto, a potom i izašla iz automobila. Asai je tada sela za volan, a kada je Anong pokušala da se vrati unutra, ova je dala gas i bacila je na drugi automobil koji je bio parkiran. Devojka je ostala zaglavljena između dva automobila.

Umesto da stane da joj pomogne, Asai se odvezla i Anong ostavila povređenu pored puta.

Prolaznici su pozvali Hitnu pomoć i pokušali da pomognu nesrećnoj Anong koja je ubrzo preminula u bolnici istog dana usled gubitka krvi i teške povrede glave.

Asai, koja je kasnije optužena za smrt sestre i neopreznu vožnju, na sudu se branila time da je zapravo ona bila žrtva "jer je sestra prva započela svađu".

Takođe, kaže da pati od anksioznosti i stresa koji je nagomilan usled velike traume zbog nesreće.

Devojka će se u sredu pojaviti opet na sudu.

(Telegraf.rs)