Uhapšen zbog otmice, pobegao iz pritvora, pa ponovo oteo istu ženu: Ponuđena nagrada za informacije o manijaku

M. P.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Optuženi za otmicu, koji je pobegao, ponovo oteo istu ženu, kažu vlasti

Foto: Grove City Police Department

Manje od dva meseca nakon što je oteo ženu, begunac je to ponovo učinio, kažu policajci u oblasti Kolumbusa, Ohajo. Kvintel Moris Begli (38), koji je pobegao od policije sredinom juna, navodno se ponovo pojavio da bi oteo istu osobu kao i ranije, prenosi Law&Crime.

Policajci u Grov Sitiju su u petak izjavili da je ujutru žena rekla da ju je Begli oteo iz njene kuće i odvezao na zapadnu stranu obližnjeg Kolumbusa.

"Žena je izjavila da je uspela da pobegne od Beglija nepovređena", napisali su. "Poslednji put je videla Beglija blizu avenije Jurika i ulice Vest Brod. Begli ima istoriju sa ovom ženom, uključujući nedavni slučaj otmice 13. juna 2024."

U petak je poručnik policije Grov Sitija Džejson Stern rekao da je Begli nosio tamnu odeću i imao masku koja je pokrivala deo lica tokom druge otmice, prema CBS filijali WBNS iz Kolumbusa.

"Trebalo bi ga smatrati naoružanim i opasnim", rekao je. "Molimo za bilo kakvu pomoć koju nam neko može pružiti, ako ga vidite odmah nas pozovite, pozovite 911."

Policija je ranije izjavila da je Begli oteo istu ženu iz njene kuće rano ujutru 13. juna. Pronašli su njen automobil napušten, a nekoliko sati kasnije pronašli su je na lokalnoj benzinskoj stanici. Ubrzo su uhapsili Beglija, koji je jednom proveo 10 godina u zatvoru zbog optužbi uključujući otmicu. U zamenu, optužbe za silovanje su navodno odbačene, prema NBC filijali WCMH iz Kolumbusa. Trenutno je na registru seksualnih prestupnika države Ohajo.

Telo kamera iz juna pokazuje policajce Grov Sitija kako Beglija izvode iz Medicinskog centra Ferfild u gradu Lankasteru. Sa lisicama na rukama iza leđa, uspeo je da se istrgne iz policajčevog stiska i pobegne kroz parking.

Vlasti su nedavno objavile ukupnu nagradu od 10.000 dolara za informacije koje vode do njegovog hapšenja. Opisali su ga kao naoružanog i opasnog, sklonog samoubistvu i riziku od bekstva.

U junu je policija u Lankasteru izjavila da je Begli visok tačno 182 centimetra, težak 96 kilograma, ima crnu kosu i smeđe oči. U to vreme je nosio crnu majicu i crne šorceve.

(Telegraf.rs)