Vrlo provokativan poljubac Emanuela Makrona sa ministarkom sporta: Na mrežama bruje zbog ovog

A. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministarka je bez problema zagrlila predsednika, poljubivši ga dok ga je rukom držala za glavu. Bilo je vrlo strastveno i izgledalo je kao da njih dvoje dele nešto više od čisto poslovnog odnosa

Foto: Bildbyran / ddp USA / Profimedia

O la la... Francuski predsednik Emanuel Makron (46) ponovo je izazvao buru u javnosti nakon što su objavljeni snimci njegovog strastvenog poljupca sa ministarkom sporta Amerli Oude-Kastera (46), tokom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu.

Ministarka je bez problema zagrlila predsednika, poljubivši ga dok ga je rukom držala za glavu. Bilo je vrlo provokativno i izgledalo je kao da njih dvoje dele nešto više od čisto poslovnog odnosa.

Fotografija poljupca je privukla veliku pažnju, a na njoj se vidi i francuski premijer Gabrijel Atal, koji začuđeno gleda u stranu, dok je predsednik u "klinču" sa ministarkom.

Francuski magazin "Madam Figaro" je to nazvao "radoznalim poljupcem", podvlačeći da ministarka svakako zna kako da privuče pažnju i natera ljude da razgovaraju o njoj.

"Posle otvaranja Olimpijskih igara pritisak je splasnuo i došlo je vreme za euforiju. U eksploziji sreće ministarka sporta i predsednik su se poljubili. Ovaj poljubac je izazvao jake emocije", naveo je magazin.

Na društvenim mrežama su se brže bolje okomili na odnos izeđu predsednika i ministarke.

"Brižit Makron (predsednikovoj ženi) se ovo neće dopasti", "Ovo je nepristojno za predsednika i ministarku" i "Živela Francuska", samo su neki od komentara.

Podsećamo, francuski predsednik se 2007. venčao sa svojom profesorkom Bridžit (71), koja iz prvog braka ima troje dece.

(Telegraf.rs)