Odmotava se klupko zločina: Poslednji snimak žrtava trovanja cijanidom u luksuznom tajlandskom hotelu

A. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Veruje se da je Šerin Čong (56), američka državljanka poreklom iz Vijetnama, otrovala sebe i još pet osoba, svojih poslovnih saradnika

Foto: Tanjug/AP

Objavljen je snimak sigurnosnih kamera na kojima se vide žrtve trovanja cijanidom u jednom luksuznom tajlandskom hotelu!

Veruje se da je Šerin Čong (56), američka državljanka poreklom iz Vijetnama, otrovala sebe i još pet osoba, svojih poslovnih saradnika, nakon što je propala njihova investicija u jednu bolnicu u Japanu.

Sve žrtve, tri muškarca i tri žene, poreklom su iz Vijetnama starosti od 37 do 56 godina. Njihova beživotna tela pronađena su u hotelskoj sobi 502 u ponedeljak. Poslednji put oni su viđeni živi kada im je u sobu doneta hrana.

Vijetnamski mediji su sada objavili snimak na kome se vidi kako žrtve idu u sobu, gde će na kraju i umreti. Hotelsko osoblje je potvrdilo da je Šerin Čong izgledala kao da je pod stresom.

Posluga je hranu odnela u sobu u 14 sati popodne, zajedno sa čajem. Ponudili su da posluže hranu i čaj ali je Čongova to odbila rekavši da će ona servirati.

Analiza je potvrdila navode da je čaj bio otrovan cijanidom. Policija je potvrdila da je u okviru istraga ispitala članove porodica žrtava. Tela žrtava je pronašla služavka kada se oni nisu odjavili iz hotela. Vrata na apartmanu bila su zaključana iznutra.

Tajlandski premijer Sreta Tavisin je posetio mesto zločina i naredio da se istraga što hitnije sprovede.

(Telegraf.rs)