Vozač koji je BMW-om sleteo sa 3. sprata tržnog centra, ranije promenio ime: U autu bili ljubavnica i njen sin

A. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.

On se ranije zvao Roman Butenko, imao je svoj mali preduzetnički posao, prodavao je boje i staklo u okviru specijalizovane prodavnice

Foto: not supplied / WillWest News / Profimedia

Rafael Arakelin (37), koji je krajem juna sleteo automobilom marke "bmw" sa 3. sprata tržnog centra "Galerija" u Krasnodaru dok su u kolima bili njegova ljubavnica i njen 10-godišnji sin, pre četiri godine je nosio drugo ime i prezime.

Naime, Rafael je pre nekoliko godina imao velike probleme sa drogom i lečio se od zavisnosti, a kada je uspeo da pobedi tu opaku "bolest", rešio je da promeni ime.

On se ranije zvao Roman Butenko, imao je svoj mali preduzetnički posao, prodavao je boje i staklo u okviru specijalizovane prodavnice.

Nakon što se otarasio droge, promenio je ime i prezime, postao je Rafael Arakelin i osnovao svoj rehabilitacioni centar za zavisnike Visota u Krasnodaru.

Prijatelji su otkrili da je nakon izlečenja često boravio tamo, iako godinama nije imao problema sa narkoticima. To je radio jer je želeo da pomaže drugima zato što je znao kroz kakve izazove mogu da prolaze u toku odvikavanja.

Podsetimo, do jezive nesreće je došlo 25. juna. Mediji su odmah spekulisali da je između Rafaela i Ekatarine došlo do velike svađe zbog čega je muškarac pobesneo i prošao kroz ogradu tržnog centra.

Sa njima je poginuo i Ekatarinin 10-godišnji sin kojeg ima iz braka sa sadašnjim mužem Aleksejem.

Vlasti su nakon tragedije u tržnom centru "Galerija" tražili od vlasnika da uvedu dodatne mere bezbednosti na parkingu.

Ruski mediji su prvobitno preneli informaciju da su Ekatarina i Rafael muž i žena što se zapravo ispostavilo kao neistina. Oni su zapravo navodno bili ljubavnici, a Rafael je čak poznavao Ekaterininog muža. Ona je bila u četvrtom mesecu trudnoće, nosila je devojčicu, a muž je sumnjao da je beba iz veze sa Rafaelom.

(Telegraf.rs)