Muškarac iz Arizone priznao da je ubio suprugu čiji je nestanak prijavio

M. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Majkl Tunink, advokat u kancelariji tužioca okruga Kokonino, rekao je da se očekuje da će Danijel Paduhovski (58) biti osuđen na 16 godina zatvora bez mogućnosti uslovnog otpusta zbog optužbe za ubistvo

Foto: Sanja Knežević/Novinarke protiv nasilja/NPN

Manje od nedelju dana nakon što je Danijel Paduhovski iz Arizone prijavio nestanak svoje supruge, nakon čega je pokrenuta opsežna potraga koja se brzo pretvorila u krivičnu istragu, on je priznao da je ubio i priznao krivicu za ubistvo, saopštili su zvaničnici.

U sklopu dogovora sa tužiocima u okrugu Kokonino, Paduhovski se juče izjasnio krivim za drugostepeno ubistvo svoje 45-godišnje supruge Keli, preneo je AP.

On se, takođe, izjasnio krivim za neovlašćeno korišćenje fizičkih dokaza, prikrivanje tela i posedovanje opasnih droga, prema kopiji sporazuma o priznanju krivice. Vlasti nisu iznele detalje o tome šta je dovelo do ubistva, niti u sporazumu o priznanju krivice postoje informacije koje ukazuju na mogući motiv.

Majkl Tunink, advokat u kancelariji tužioca okruga Kokonino, rekao je da se očekuje da će Danijel Paduhovski (58) biti osuđen na 16 godina zatvora bez mogućnosti uslovnog otpusta zbog optužbe za ubistvo.

Izricanje presude zakazano je za 10. septembar.

(Telegraf.rs/Tanjug)