Majka podvodila ćerku (14), namestila joj turistu: Stariji muškarac pipao devojčicu, žena gledala i ćutala

A. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Istražitelji su brzo ušli u trag Venecuelanki i uhapsili je u njenom stanu u okrugu Bogote. Uhapšen je i britanski turista

Na ulicama Bogote dogodile su se krajnje uznemirujuće scene kada je nadzorna kamera snimila kako odrasli muškarac šeta sa 14-godišnjom devojčicom u pratnji njene majke.

Devojčica je na sebi imala školsku uniformu i ranac na leđima, a koračala je zajedno držeći se za ruke sa starijim muškarcem, turistom iz Velike Britanije.

Navodno je majka podvodila ćerku.

Na drugom video-snimku prikazan je muškarac kako sedi pored devojčice u restoranu i dodiruje je dok preko puta njih sedi njena majka koja gleda u telefon i ne reaguje na njihov intimni čin.

Ovu scenu je primetio očevidac koji je alarmirao policiju. On je tokom nekoliko dana viđao iste ili slične scene. Nekada se sve dešavalo u restoranu, dok su takođe viđeni i kako šetaju po tržnom centru.

Istražitelji su brzo ušli u trag Venecuelanki i uhapsili je u njenom stanu u okrugu Bogote. Uhapšen je i britanski turista.

Devojčica je odvedena u dom na staranje od strane države.

Nije još uvek poznato da li je ovo prvi kontakt devojčice sa muškarcima koje joj je majka nametnula.

Kolumbija je inače poznata po ovakvim događajima, a početkom aprila 2024. godine jedan Amerikanac je uhvaćen u hotelskoj sobi sa dve devojčice.

(Telegraf.rs)