Komšija slučajno snimio dvorište u kojem su prijatelji umrli misterioznom smrću: Sve vrvi od policije

A. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Komšija je rekao da se spremao za spavanje kada je primetio ženu koja je izgledala uznemireno, hodajući iza kuće Džordana Vilisa, koja se nalazi preko puta

Foto: Facebook/Ricky Johnson

Pojavio se novi video sa lica mesta ispred doma nekoliko trenutaka nakon što su trojica prijatelja iz Kanzas Sitija pronađena mrtva pod misterioznim okolnostima u dvorištu - dva dana nakon što su poslednji put viđeni živi.

Snimak je napravio komšija Ešton Brejdi 9. januara. On je rekao da se spremao za spavanje kada je primetio ženu koja je izgledala uznemireno, hodajući iza kuće Džordana Vilisa, koja se nalazi preko puta. U roku od nekoliko minuta na lice mesta su izašla kola hitne pomoći i više policijskih automobila.

Riki Džonson (38), Klejton Mekgini (36) i David Harington (37) bili su u kući Džordana Vilisa 7. januara kako bi gledali utakmicu.

Ali se nikada nisu vratili kući. Dve noći kasnije, Klejtonova verenica otišla je do kuće da ga traži. Pronašla je tela u dvorištu i pozvala policiju.

U snimku koji je komšija napravio te noći, Vilis se vidi sa licisama ispred kuće, dok ga je policija ispitivala.

Brejdi je rekao da je mislio da se radi o nekom porodičnom sukobu i otišao je na spavanje. Tek sledećeg jutra otkrio je o čemu se radi.

"Policija je pretražila kuću, otišla u dvorište, nisam imao pojma šta se dešava. Sledećeg jutra sam video vesti, nisam mogao da verujem", rekao je komšija.

Uzrok smrti još uvek nije objavljen, ali policija je rekla da nisu primećeni nikakvi tragovi nasilja.

Sumnja se da su umrli od hipotermije nakon što je u gradu bilo ispod nule. Neki spekulišu da su alkohol ili droga imali ulogu u njihovoj smrti.

Zvaničnici čekaju toksikološki izveštaj.

Džon Piserno, advokat Džordana Vilisa, tvrdi da je njegov klijent zaspao nakon što se pozdravio sa prijateljima i nije bio svestan da su njihova tela ispred kuće bila dva dana.

Piserno je rekao da se čini da je muškarci umrli od hipotermije i da je Vilis slomljen zbog njihove smrti.

Članovi porodice preminulih izrazili su frustraciju zbog nedostatka odgovora u istrazi o smrti njihovih najmilijih.

(Telegraf.rs)