Ovo je supermarket u kom je pomahnitali muškarac ubio bivšu partnerku: Izrešetao je na kasi

I. N.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužilaštvo je saopštilo da je istraga i dalje u toku

Foto: HELMUT FRICKE / AFP / Profimedia

Policija i forenzičari i danas "češljaju" supermarket u Merfelden-Valdorfu u Nemačkoj, gde je muškarac (48) sinoć brutalno ubio svoju bivšu partnerku, a potom sebi presudio.

U nesrećnu ženu, koja je radila u supermarketu kao kasirka, ubica je ispalio nekoliko hitaca, a potom je sebi oduzeo život.

Sve se odigralo oko 19.15 časova, dok je radnja bila puna kupaca. Prema navodima medija, žrtva je bila za kasom, a nije poznato da li je u tom trenutku nekog usluživala ili je čekala da priđe kupac.

Kada su odjeknuli pucnji u radnji je nastao haos, a očevici tvrde da nisu mogli da napuste supermarket, jer su radnici zaključali vrata.

Policija veruje da je žena ubijena jer bivši partner nije mogao da se pomiri sa raskidom.

"Dokazi ukazuju na to da se iza motiva krije propala ljubavna veza", rekao je državni tužilac i dodao da je istraga još u toku.

Ubijena žena i ubica raskinuli su pre nekih šest meseci, a prethodno su navodno živeli zajedno. U ovom trenutku se i dalje proverava da li je bilo prijava za nasilje dok su bili u vezi, kao i da li je bilo izricanja mera zabrane prilaska.

Ubica, kako je navedeno iz tužilaštva, nije imao dozvolu za oružje, a tela su poslata na obdukciju. Policija je na licu mesta pronašla više čaura, a u ovom trenutku nije poznato iz kog oružja je pucano.

(Telegraf.rs)