Odmor iz snova na Baliju pretvorio se u tragediju: Selina gledala pogibiju svog dečka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maks je pao u provaliju i to pred očima svoje devojke

Foto: ViralPress / Viral Press / Profi

Na svom odmoru iz snova na ostrvu Bali, Maks (22) i Selina (21) su više puta pravili prelepe fotografije. Poslednja se završila se tragedijom, prenosi "Bild".

Duo iz Bavarske putovao je Indonezijom oko dve nedelje. Tokom svog putovanja, bekpekeri su podelili mnoge nezaboravne trenutke sa prijateljima i porodicom na društvenim mrežama: Maks je jednom pozirao za snimak sa bebom kornjačom u ruci. Druga fotografija prikazuje njih dvoje kako zajedno gledaju na Indijski okean sa strme litice.

Prošlog utorka, nemački turisti posetili su čuvenu plažu Pura Luhur Srijong u Tabananu. Sa hrama Serijong na liticama pruža se prekrasan pogled i možete uživati u živopisnom zalasku sunca.

Kada je Maks želeo da uhvati prirodni spektakl za fotografiju za uspomenu, prišao je platformi. Službenik maloprodaje je očigledno zakoračio u prazninu i pao 15 metara u provaliju. Pred njegovom užasnutom devojkom.

U panici, mlada žena se okrenula taksisti koji je malo pre toga dovezao mladi par na vidikovac. Zajedno su pozvali pomoć i alarmirali policiju i spasilačke službe.

Ali uzalud - Maks nije preživeo pad. Prema izveštajima medija sa Balija, on je zadobio teške povrede glave.

Tragična vest brzo se proširila u mladićevom rodnom gradu u Algou.

"Maks je bio vesela osoba koja je imala jasne ciljeve u životu", kaže njegov bliski poznanik.

Selina je pokazala svoju tugu u srceparajućem postu na Instagramu, gde je postavila fotografiju plaže, na kojoj je rukama nacrtala veliko srce sa imenom svog dečka u pesku. "Zauvek i zauvek u mom srcu. Hvala ti za najbolje vreme u mom životu", napisala je Selina uz fotografiju.

(Telegraf.rs)